Ezt most mint magángyerek mondtad?

2016. október 27. 14:39

Tehát Rogán Antal tézise szerint: 1. Magánemberként hazudozni = oké zsoké. 2. Politikusként hazudozni = jajj, sose!

2016. október 27. 14:39
Haász János
Index

Fantasztikus gondolatmenet. Mert hát tényleg, egy magánember miért ne hazudna. Magánember az ember reggel és este, túl kell élni a napot. »Tóni, jól áll ez a Louis Vutton táska? Tóni, szerinted elég nagy már a lakásunk? Tóni, ugye nem felejtetted el elhozni a gyerekeket a magánoviból? Tóni, szerinted csinosabb vagyok, mint az a tehén barátnőm? Hogyhogy melyik? Hát tudoood...«

Ugye, ezekkel mind meg kell küzdeni. Emberek vagyunk, a családi idill, béke és harmónia, blabla. »Jól áll. Nem, szerintem is lehetne nagyobb. Dehogy felejtettem (Bélám, azonnal fordítsd vissza a helikoptert az ovi felé!). Hogyne lennél, bármelyiknél. Timike? Hát nála naná... mi az, hogy honnan tudom, melyik az a Timike? Hát mert figyelek rád, szívem! Dehogy bámulom én az Árpi... ööö Andy csaját.«

Ki ne értené meg ezt magánemberként.

Na de amikor politikus lesz az ember, akkor olyan fordulat jön, hogy a suhogása kifújja Juhász Péter szeméből a tudjukmilyen füstöt! Új életet kezdünk, tisztaság, őszinteség, nyíltszívűség. Amit a kampányban mondunk, úgy lesz, semmi hazudozás: az alaptörvény gránitszilárd, a nyugdíjvagyont úgy megvédjük, hogy a csirkefarhát adja a másikat, és hát a 39 százalék az valójában 98 százalék.

Meg persze a lakás is akkora, amekkora, a közvagyon minden ingatlana épp annyit ér, amennyit nekünk megér, izé, amennyire felbecsülik, és onnan már csak kufárkodás minden más. Kenőpénzről szó sem lehet, nincsenek szívességek, sem szerencsésen tenderező szomszédok, nyitott könyv az életünk, vagyonnyilatkozatunk. Nincs is szebb bokréta Isten kalapján, mint e lángoktól ölelt kis hon, ahol minden, amit a magyar politikusok mondanak (politikusként!), az olyan sallangmentesen passzol rá a valóságra, mint vidéki fideszes bétéjére a kistérségi operatív program.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2016. október 27. 19:53
Világszenzáció, az őszödi beszéd után tíz évvel most ezennel az index bebizonyította hogy hazudikafidesz.. )
BőröndÖdön
2016. október 27. 19:53
Nagy jövőt nem jósolok a magyarvizslás hunvald tóninak...
Akvínói akvavit
2016. október 27. 19:38
Rogán egy nagyon ellenszenves ember. Undort keltő Bulvár Tóni. Hosszú távon igenis nagyon nagyon kárt okoz a Fidesznek, aminek nagyon, de nagyon nem örülök. És jó lenne, ha a kommentelők egyszer nem trollként működnének, hanem felelős jobboldaliak.
madarasi.abel
2016. október 27. 19:03
hagyjuk már ezt a helikoptert. Hazudott, na és? Nem először tette, és nem is utoljára. Elvégre propagandaminiszter, vagy mi a szösz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!