Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Orsolyák Attila jelenleg az Istenhegy, Szent Tamás és Úrágya dűlőkön rendelkezik összesen másfél hektárnyi saját szőlővel, de folyamatosan keresi a bővülési lehetőséget a számára izgalmasnak tartott területeken.
„Orsolyák Attila jelenleg az Istenhegy, Szent Tamás és Úrágya dűlőkön rendelkezik összesen másfél hektárnyi saját szőlővel, de folyamatosan keresi a bővülési lehetőséget a számára izgalmasnak tartott területeken. A tőkék életkora jelenleg 30-60 év között van és kordonos kialakításúak. Az idős tőkék megóvása, gondozása fontos feladat a szőlőmunkák során, gyomirtó és rovarölő szerek teljes kizárása mellett történik a növényvédelem.
Az ültetvényekben több furmint és hárslevelű egyed is megtalálható amelyek alkalmasak szelekcióra, a tervek szerint későbbiekben az egyes klónok adottságait figyelembe véve készülnek majd a száraz, illetve édes borok. A borkészítés során cél a borvidék kiváló adottságú területeiről, kis palackszámú tételekkel, olyan egyedi és elegáns borok létrehozása, amelyek kidomborítják a termőhelytől és szőlőfajtától származó, felismerhető és határozott stílusjegyeket. A kis mennyiségben készülő borok vásárlásához, illetve megkóstolásához egyelőre a pincénél kell kopogtatni, illetve néhány étterem borlapján is szerepelnek.”