Terjesztjük Donald Trump jó hírét

2016. augusztus 03. 21:59

Mindenkinek jobb lenne, ha Trump lenne az elnök. Sokkal több női vezető van a cégeiben, mint férfi. És hogy ugyanannyi fizetést ad a női vezetőknek, mint a férfiaknak.

2016. augusztus 03. 21:59
Varga Ildikó
Index

„Olyan nőszervezeteket támogat, amelyek a férfi és a női elnökjelölt közül az előbbit buzdítják. Nem csábítja az a gondolat, hogy Hillary Clinton személyében végre nő lehetne az Egyesült Államok elnöke?

Ez nekem semennyire nem számít, csak az ember számít. És az, hogy mit tud az országnak, a világnak adni. Meggyőződésem, hogy az országban mindenkinek jobb lenne, ha Trump lenne az elnök. (...)

A közvélemény-kutatások szerint Donald Trump sokkal kevésbé népszerű jelölt a nők körében, mint Hillary Clinton. Csak hogy egy frissebb felmérést említsek, az NBC adatai szerint a 18-49 éves nők körében Clinton 25 ponttal vezet. Ezért kérték fel, hogy indítson Trump-támogató nőszervezetet?

Nem kért fel senki, én magam gondoltam úgy, hogy az embereknek tudniuk kell, milyen ember ő igazán, mert a média annyiféle különböző képet mutat róla. Amint Trump bejelentette, hogy indul, én elkezdtem szervezni a Woman for Trump (Nők Trumpért) szervezetet. (...)

Mit csinálnak ezek a szervezetek?

Terjesztjük Donald Trump jó hírét. Én sokat láttam őt dolgozni az irodáiban New Yorkban. Ha arra járok, mindig bemegyek a Trump-towerbe. Így tudomásom van arról, hogy sokkal több női vezető van a cégeiben, mint férfi. És hogy ugyanannyi fizetést ad a női vezetőknek, mint a férfiaknak, pedig Amerikában csak 83 százalék a fizetése a nőknek a férfiakéhoz képest. Amerikában nincs gyermekgondozási segély, de ő a cégeiben segíti a kismamákat. Tisztelettel beszél a nőkkel, az alkalmazottai szeretik, meg vannak vele elégedve. És ő az országban is be akarja vezetni a nők és férfiak egyenlő fizetését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. augusztus 04. 13:55
VI MV hol a gender kvóta???
madarasi.abel
2016. augusztus 04. 11:25
"Talán nem vagyok egyedül, aki nem szeretné, ha az USA megvédené. " Hát igen, van saját hadseregünk, megvédjük magunkat.
Ph0ton
2016. augusztus 04. 07:50
100 nap van még hátra.
h.kovacs
2016. augusztus 04. 06:19
jó ez a cikk, megmutatja, hogy nemcsak trump agyhalott, hanem a támogatói is !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!