Verseny a nagy generáció örökösei között

2016. augusztus 18. 18:44

Trump előnye, hogy ösztönösen elítéli az úgynevezett politikai korrekt beszédmódot, ami pedig egyenesen megbilincseli a demokraták és befolyásos sajtójuk szabad gondolkodását.

2016. augusztus 18. 18:44
Szabó László Zoltán
Magyar Idők

„Trumpnak most sokan a szemére vetik, hogy állítólag nőgyűlölő és antifeminista. Az utóbbiban van némi igazság, de szertelen stílusa, vad kitörései és politikai odamondásai (Obamának vagy Hillary Clintonnak) a republikánus jelöltet mégiscsak az amerikai fehér munkásosztály kedvencévé tették. A nagy kérdés az, hogy vajon elegendőnek bizonyul majd ez a réteg a végelszámoláskor? A jelenlegi helyzet tudatában a válasz valószínűleg nem, de ez nem jelenti azt, hogy Trump teljesen esélytelen lenne, hiszen nyers őszinteségét gyakran hozzák éles kontrasztba Clinton asszony természetellenesen mesterkélt, a végletekig megjátszott megnyilvánulásaival.

Trump előnye továbbá, hogy ösztönösen elítéli az úgynevezett politikai korrekt beszédmódot, ami pedig egyenesen megbilincseli a demokraták és befolyásos sajtójuk szabad gondolkodását. Ezen felül a hagyományos politikusokból, magából a jól megszokott politikai elitből erősen kiábrándult amerikai szavazók körében Hillary Clinton jóval gyengébben áll, mint Donald Trump.

Jelen állás szerint Trumpnak mindenképpen hoznia kell a bizonytalan államokat, így Ohiót, Floridát vagy Észak-Karolinát, ahol egyelőre demokrata többség van. Viszont a nyilvánosságra került e-mail-botrányaiba, sőt, a tisztázásnak szánt nyílt hazudozásaiba lassanként belefulladó Hillary mindenesetre nyílttá teszi Trump előtt a versengést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvilágosult Demokrata Értelmiségi
2016. augusztus 19. 02:55
Jól van, ne okoskodjál, te náci!
madarasi.abel
2016. augusztus 18. 20:10
" a republikánus jelöltet mégiscsak az amerikai fehér munkásosztály kedvencévé tették. " lefordítom: a fehér, alul iskolázott férfiak. csak hogy tudjuk, miről beszél ez az ipse.
madarasi.abel
2016. augusztus 18. 20:09
ti nem vagytok komplettek. az atomkódokat ennek az embernek a kezébe adni... és miért? mert nem PC? az én hozzászólásom is többet ér, ha a végére hozzáteszem: mentek ti a faszomba?
illiberator
2016. augusztus 18. 19:06
Sajnos az usában sajnos a fehérek egy-két évtizeden belül már kisebbségbe kerülnek. A Clinton-Soros szövetségnek ez nagyon kedvez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!