Tiltakozom!

2016. augusztus 30. 12:01

Nincs jogállam, ha Budaházyt 13 évre ítélik, miközben Gergényi és Gyurcsány itt sétál közöttünk.

2016. augusztus 30. 12:01
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Nagyon durva! Tiltakozom! Nincs jogállam, ha Budaházyt 13 évre ítélik, miközben Gergényi és Gyurcsány itt sétál közöttünk. Ilyen nincs, nem lehet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dvorino
2016. augusztus 31. 10:01
Egyetlen kérésem lenn irántad, mond meg légyszíves, hol található az a parancs amiben Gyurcsány parancsba adja, hogy lőjenek a tömegbe, hogy szemeket lőjenek ki? Én úgy tudom, hogy azt mondta, hogy a rendőrség „a törvények betartása mellett, minden törvényes .... igénybe véve védje meg a középületeket és tartsa fenn a rendet” A tévészékház 2006-os ostromának másnapján a Országgyűlés rendészeti és nemzetbiztonsági bizottságának az ülésén Nyitray András Fideszes képviselője szerint éles lőfegyvert kellett volna használni a tüntetők ellen. Tehát mégegyszer tisztelettel kérlek, hogy mond meg hol található a Gyurcsányi parancs, hogy lőjenek a tömegbe. Ha ilyen parancs volt és ezt hitelt érdemlően bizonyítani lehet (a szóbeszéd kevés), akkor én is azt mondom Gyurcsány súlyos börtönre kéne ítélni.
nimród
2016. augusztus 31. 07:56
Egyébként, a népszerűségét rohamosan veszítő Jobbikon aligha segít a Budaházy ügy feltupírozása, akciózások, stb. A magyar lakosság túlnyomó többségének fogalma sincs arról, hogy kicsoda és mit csinált Budaházy. Arra viszont alkalmas lesz, hogy Vona nagy tervét, a Jobbik néppártosodását meghiúsítsa.
Mr.Falafel
2016. augusztus 31. 07:35
Budaházy egy elmeháborodott barom. Azt hitte, ha Rúzsa Söndörnek öltözik, akkor az is lesz. Hát nem lett. Egyetértek, be kell zárni, lehetőleg jó hosszú időre. Az nem biztos, hogy a börtön a legalkalmasabb hely. Ilyenkor hiányzik az OPNI, de nagyon.
jebuzita
2016. augusztus 31. 05:24
Szabadságot Budaházynak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!