Európa izraelizációja

2016. augusztus 27. 12:00

Miért áltatja magát a Nyugat ballib elitje? Vagy mennyiért játsszák el, hogy óvatlanok, jóhiszeműek és „humánusak”? Annyit már mindannyian megtanultunk errefelé, hogy ingyen senki sem hülye.

2016. augusztus 27. 12:00
Schmidt Mária
Látószög

„Úton vagyunk Európa izraelizációja felé. A Nyugat ballib elitjén kívül ez mára mindenki számára világos. Hogy ők miért áltatják magukat? Vagy mennyiért játsszák el, hogy óvatlanok, jóhiszeműek és »humánusak«? Annyit már mindannyian megtanultunk errefelé, hogy ingyen senki sem hülye. Főleg azok nem, akik hozzászoktak, hogy busásan megfizetik őket. (Gerhard Schrőder sem véletlenül ment át a Gaspromhoz lobbistának, miután kancellárként egy hatalmas összegű szerződést kötött velük. Barroso sem véletlenül landolt a Goldmann Sachsnál, azt követően, hogy a 2008-as válságban megértőnek mutatkozott gondjaik iránt. Tony Blair, a Clintonok, a Bidenek, Kerryk stb. sok millió dolláros számlákat állítanak ki szolgálataikért, lobbistaként, tanácsadókként, előadókként, vagy fiak és rokonaik megbízatásai által.)

Nem csodálkoznék, ha idővel újabb „átigazolásokról” kapnánk majd hírt, arról, hogy mostani »migránssimogatóink« közül ki, vagy kik kötnek ki Soros, vagy valami szaudi cég érdekeltségeinél. De addig is nézzük meg kicsit alaposabban, mivel is állunk szemben. Próbáljunk válaszolni arra a kérdésre, hogy a múltját szégyenlő Nyugat miért siklik el olyan könnyedén afölött, hogy a muszlim gyarmatosítás Európa egy jelentős része számára évszázadokon keresztül fenyegetést, megszállást, milliós emberveszteséget jelentett?

Magyarország 150 évig élt török uralom alatt, ami visszavetette fejlődését és olyan demográfiai katasztrófát idézett elő, (a 4,5 milliós magyarságból a török hódoltság végére mindössze 1,5 millió maradt, egy részük rabszolgaként végezte) amit idegen etnikumok tömeges betelepítésével kellett orvosolni. De muszlim fennhatóság alatt állt évszázadokon keresztül Spanyolország, Dél-Franciaország és a Balkán is. Mert az iszlám, amikor tehette és teheti, ahol tehette és teheti, hódítóként lépett és lép fel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2016. augusztus 30. 07:15
http://mandiner.hu/cikk/20150921_vago_gabor_a_kormany_megpuccsolta_az_orszaggyulest_a_hadsereg_hataron_valo_bevetesevel#comment4244679
kurbitalis
2016. augusztus 29. 07:23
Érdekes a Konrád "megmondótól" való idézet. Igen ám, de honi hasznos idiótáinknak Konrád az egyik szellemi irányítója, vezéralakja! No, "akkor most hogy"?
Pinter68
2016. augusztus 29. 00:14
Milyen szép is, ahogy a kancsal Mari ilyen nemes egyszerűséggel le "ballibezi" pl. a kereszténydemokrata Merkelt. A háború és éhezés elől menekülőket pedig hódítókként beállítani már csak a szokásos fideszes hazugság.
bertato
2016. augusztus 28. 20:30
http://agenbola1.com This is a nice and informative, containing all information and also has a great impact on the new technology... http://bandarlive77.com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!