Baán László nem érti a ligetvédőket

2016. július 12. 14:51

Baán László nem érti, mi a baj ezzel az egész elképzeléssel. A kormány megbeszélte, a főváros jóváhagyta, a Fidesz és a KDNP rábólintott… Mi kell még?

2016. július 12. 14:51
Somfai Péter
Népszava

„Baán László nem érti, mi a baj ezzel az egész elképzeléssel. A kormány megbeszélte, a főváros jóváhagyta, a Fidesz és a KDNP rábólintott… Mi kell még? Mindenki elmondhatta a véleményét, akinek a véleménye fontos volt.

Baán László nem érti, hogyan lehet valami olyan ellen tiltakozni, ami még csak egy elképzelés? Bezzeg eleink mennyire nem akarták a Parlamentet és Lánchidat, most meg, nesze! Modern, szép épületeket álmodtak egy lerobban népkert helyére. Nem érti, pár odvas fáért veretik magukat hülyére ezek a mai hippik?

Bán László azt sem érti, miért nem tiltakoznak valahol másutt. Hagynák dolgozni a bontókat, meg a favágókat. Aztán miért nem mennek szépen haza, boldogan, hogy egy jót tiltakoztak.

Baán László nem érti, hogy nem értjük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothcsaba-XSV
2016. július 12. 23:03
Eza karácsony egy aljas barom egy pár idiótát le fizetve csinálja a felfordulást, és teszi mind ezt a zuglóiak pénzéből.Azt elfelejtheti hogy még egyszer megválasztják.
hátakkor
2016. július 12. 21:12
Az kell még h vmi hülye felmàsszon a kémènyre pàr népszavàs meg forradalomról àlmodjon. Mi kell még?
Tintamin
2016. július 12. 20:15
ez a csávó - mint ahogy az egész Orbán-rezsimre jellemző - egy beszari fasz. Tervek nélkül mennek előre, ahogy szokták: erőből. Bástya elvtárs újra köztünk, éljen a párt!
Trillian
2016. július 12. 19:49
Pedig lehet ezt érteni: "Anyádnak jusson annyi oxigén, amennyit egy múzeum termel!" kiáltotta a természetvédő, majd odaláncolta magát a múzeum kéményhez, hogy megvédje a lebontástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!