Deportálnunk kell

2016. július 15. 11:49

Őszintén tesztelnünk kéne minden személyt itthon, akinek muszlim háttere van és ha hisznek a Shariaban, akkor deportálnunk kell őket.

2016. július 15. 11:49
Newt Gingrich
Fox News
„Őszintén tesztelnünk kéne minden személyt itthon, akinek muszlim háttere van és ha hisznek a Shariaban, akkor deportálnunk kell őket. A Sharia összeegyeztethetetlen a nyugati civilizációval. Szívesen elfogadjuk állampolgárnak azokat a modern muszlimokat, akik feladták a Shariát. Teljesen boldog lennék, ha a szomszédaim lennének. De hajthatatlanul azonosítanunk kell, hogy kik az ellenségeink. Bárki, aki támogatja az ISIS-t vagy az al-Kaidát vagy más terrorista csoportot, azt bűncselekménynek kell tekintenünk és börtönbe kell őket küldenünk.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. július 15. 23:13
A cikknek nem tudok like-ot adni, mert én bizony nagyon nem örülnék, ha egy ilyen szomszédom lenne! Én sem picsogok másokat zavarva naponta ötször ha imádkozni van kedvem. Másrészt, ez egy más kultúra. Nem szeretem a csadort, a többnejűséget, a nők csicskáztatását, a müezint, a kis kalapot, a kaftánt, sem a borostás örzővédőnek kinéző ilyesztő embereket. Ja, és,szeretem hana szomszéd meghív egy bazinagy disznótorosra. A pálinkát én viszem! Még ramadán idején is! Aki nekem ezt beígéri, arra szavazok. Emellett pont leszarom a hármasmetrót, meg a kerékpárutakat, meg a ligeti majmokat. Uff!
kitiltott
2016. július 15. 22:29
Katonai puccskísérlet van folyamatban Törökországban - közölte Binali Yildirim török kormányfő péntek este az NTV hírtelevízió szerint http://www.hirado.hu/2016/07/15/katonai-puccskiserlet-van-folyamatban-torokorszagban/
SwordFish
2016. július 15. 20:01
Donald Trump remélem őt Gignrichet kéri fel belügyminiszternek!
Ellensúly
2016. július 15. 16:29
Ha az iszlámot és a saríát behelyettesítenénk izraelitával és cionizmussal (zsidó felsőbbrendűséget hirdető elvekkel), N. G. már politikai hulla lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!