Ne legyen drogtanya a Városliget!

2016. július 06. 19:30

Az aktivisták – emberek jóhiszeműségét kihasználva – valójában nem is a környezetért aggódnak, hanem egy drogtanyáért.

2016. július 06. 19:30
Fidesz
Sajtóközlemény

„A Fidesz-frakció felszólítja a ligetvédőket, hogy mi előbb tisztázzák, mi is számukra a valódi célja a Városliget megvédésének. Mint az köztudott, a mai rendőri szemle során kábítószergyanús anyagmaradványokat és eszközöket találtak. Felmerül a kérdés, hogy az aktivisták – emberek jóhiszeműségét kihasználva – valójában nem is a környezetért aggódnak, hanem egy drogtanyáért. A zöldfelületért felesleges aggódniuk, ezt ők is tudhatják. A felújítást követően a Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz - a főváros legszebb parkjává válik. A parkban csökken a betonfelület, a zöldterület nagysága nő, több fa és cserje lesz, a kivágott fákat pedig többszörösen pótolják.”

(Sajtóközlemény.)

Összesen 312 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2016. július 07. 20:23
már az:)
áfonya
2016. július 07. 16:51
Ilyen drogtanyát alakítottak ki a ligetvédők maguk körül. A városligeti demonstrációt követő helyszíni szemle során kábítószer-fogyasztásra utaló nyomokat találtak a rendőrök a városligeti volt Hungexpo területén - írta meg a Pesti Srácok. Miután a liberális, hippi életmódot folytató tüntetőket kiszorították a hatóságok, a biztonsági szolgálat munkatársai több helyen kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket találtak. http://888.hu/article-drogtanyat-alakitottak-ki-a-ligetvedok-maguk-korul
darvaskristof
2016. július 07. 15:18
Tessék, itt vannak a "drogosok": https://www.youtube.com/watch?v=XJ4kJ9z03_A
öszödibeszéd
2016. július 07. 14:45
Agyhalott fasz fideszesek, drogtanya a kurva nénikétek, az! Miért szerveztek oda hetente tömegsportversenyeket, ha a liget drogtanya? Hogy mehetnek tavasztól őszig tízezrek egyes hétvégén - sportolók, gyerekek - egy drogtanyára??? Vagy jobb duma nem jutott eszetekbe? Már ti is ennyire köcsögnek nézitek a szavazótokat? Ki a közrendért felelős, ha nem ti??? A fidesz által állított kormány? Fel kell akkor jelenteni a kormányt, hogy eddig semmit sem tett a drogtanya ellen? Remegtek a 140 milliárdért. mi? Ennyibe kerül felszámolni a drogtanyát? Hülye majmok, az én szavazatomat elvesztettétek, befejeztem veletek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!