Szigorú fegyverszabályozás + muzulmán menekültek tömegei = nulla terrorizmus

2016. július 18. 02:00

A franciáknak teljesen igaza van: szigorú fegyverszabályozás + muzulmán menekültek tömegei = nulla terrorizmus.

2016. július 18. 02:00
Ann Coulter
Twitter

„A franciáknak teljesen igaza van: szigorú fegyverszabályozás + muzulmán menekültek tömegei = nulla terrorizmus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Droite
2016. július 18. 13:49
A "fegyverszabalyozas" csak a legalis fegyvertartokkal tolna ki, a terroristaknem ezek. A " muszlim tomegek" kozul kerul ki a terrorista, kozottuk bujik meg, ok adnak nekik egerutat. Tehat 0 muszlim a jo valasz ide.
csurcsányi
2016. július 18. 13:34
A 0 terrorizmus titka:1.Minden bevándorlótól meg kell kérdezni,hogy milyen vallású.2.Ha iszlám vallású,akkor nyilatkozzon hogy a saria rá érvényes és betartja,ha igen akkor menjen haza.
áfonya
2016. július 18. 12:23
Ma Brüsszelben az eus külügy miniszterek tanácskoznak a betolakodók áramlásról...Meg kellett volna hívni a gazdag arab országokat mert az ők szomszédságából indulnak el.Arab gazdag országokra is kötelezzék a befogadást .Mint európaiaknak semmi közük nincs hozzájuk.Csak hát a gané eus vezérek csinálnak belőle bajt ,de az sem lehetetlen hogy a gazdag olajországot olcsóbban adják a gazdag nyugatnak energiát ha Európára rá zúdíthatják a söpredékeiket ,mert az eus gazemberek nem ingyen csinálják a befogadást az biztos.Mindig halljuk valakik meggazdagodnak a legujabb holokausztból ,biztos hogy nem csak az embercsempészek .
glinolid
2016. július 18. 11:38
Ha már, ilyen egyszerű: Teherató+muzulmán bevándorló=terrorizmus---> Muzulmán bevándorló + bármi = terrorizmus
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!