Az igazi háttérhatalom

2016. június 09. 11:33

De talán Garancsi, Mészáros, Vajna és egyéb urak sem alszanak olyan nyugodtan, mint akár egy héttel ezelőtt. Talán csak Csányi úr elégedett és magabiztos, pedig Spéder Zoltán példája számára is intő jel.

2016. június 09. 11:33
Simon Zoltán
Simon Zoltán
Népszava

„Gondolom, most sokan csomagolnak, előkészítik bőröndjeiket vagy már el is utaztak. Mások csak felvették a kapcsolatot svájci, luxembourgi, netán panamai, vagy a brit Virgin-szigeteki bankárukkal és kértek egy számlaegyenleget. Nekik vélhetően már korábban megfordult a gondolat a fejükben, hogy nem tart minden örökké: egyszer vége lesz a jó világnak. De talán Garancsi, Mészáros, Vajna és egyéb urak sem alszanak olyan nyugodtan, mint akár egy héttel ezelőtt. Talán csak Csányi úr elégedett és magabiztos, pedig Spéder Zoltán példája számára is intő jel.

Akik nem részei a nemzeti oligarchák rendszerének, kapkodják a fejüket: csak ennyit ér a főnök barátsága? Mit tett az az ember, akit nem egészen egy hónapja maga Lázár János nevezett a barátjának? És akkor most Lázár jön? Mi a fene történik itt?

Az FHB-elnök és Index-tulajdonos Spéder Zoltán ugyanis egyik napról a másikra »rejtőzködő milliárdos« lett, »akinek a medencéje akkora, mint egy kisebb város uszodája«. Aki "akár félmillió ember megtakarítását is hajlandó lenne elvenni, azért, hogy neki még több pénze legyen", aki »ma csak azért küzd, hogy több pénze legyen mint Csányi Sándornak«. Ha ez nem lenne elég, a TV2 még azt is kiderítette, hogy a felesége otthagyta és gyermekeiket is magával vitte. Spéder tehát maga a patás ördög, »egy jó bizniszért akár mindenre képes«, »kirabol akkor is, ha szeret, kirabol akkor is, ha nem szeret«, egyszemélyben Soros György és Al Capone: ő az igazi háttérhatalom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. június 09. 23:19
Megvan az összefüggés, a magyarizékben a szikszai kolléga rávilágított, hogy a zsindexné kóstolgassák a viktort! Na, az ilyesminek véget kell vetni, most a viktorék kóstolgatják a spédert. Az meg így néz ki. Nem mintha aviktor bosszúálló sértődős kis pukkancs lenne egyre inkább elhatalmasodó cezaromániával, mer azé mindennek van határa!
mustarharmas
2016. június 09. 22:57
Háát....nemigen cáfolható.
atila68
2016. június 09. 13:52
Miről beszélsz?
Mich
2016. június 09. 12:21
Na, a libsibolsi Népszava már a kapzsi Simicska mellett a kapzsi Spédert is sajnálja és védi... miközben tagadja Soros spekuláns létezését is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!