Orlando és a fanatikusok

2016. június 19. 12:10

Az egyik legsúlyosabb, feloldhatatlannak tűnő ellentmondás, hogy a „haladó baloldal”, mely szívügyének tekinti az LMBT- (leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek) közösségek védelmét, továbbra is védelmébe veszi a radikális iszlámot, mely viszont tűzzel-vassal pusztítja a saját nemükhöz vonzódókat

2016. június 19. 12:10
Pelle János
Magyar Idők

„Az egyik legsúlyosabb, feloldhatatlannak tűnő ellentmondás, hogy a »haladó baloldal«, mely szívügyének tekinti az LMBT- (leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek) közösségek védelmét, továbbra is védelmébe veszi a radikális iszlámot, mely viszont tűzzel-vassal pusztítja a saját nemükhöz vonzódókat, ahol csak kézre keríti őket. Úgy tűnik, képtelenség az LMBT nevében harcolni a »fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak« ellen, mégpedig több okból. Egyrészt azért, mert a fehér többségi társadalom Európában és Amerikában magánügynek tekinti a szexuális orientációt, és a rendőrség is ezt az álláspontot osztja. Vagyis lényegében megbékéltünk a homoszexuálisokkal: a »meleg büszkeség« felvonulások világszerte jobbára békésen, növekvő érdektelenség közepette zajlanak.

Ezzel szemben a radikális iszlám hívei elvi okokból nem hajlandók megbékélni a homoszexualitással. Ezért is kommentálta a floridai vérengzést az ISIS hivatalos rádiója a következőképpen: »Isten megengedte Omar Mateen testvérünknek, az amerikai kalifátus katonájának, hogy ghazwát – így nevezik az iszlamisták a támadást – hajtson végre, melynek során sikerült behatolnia Orlando város szodomitáinak egyik mulatójába (…) és közülük több mint százat sikerült megölnie és megsebesítenie.« Az »iszlamofóbia« ellen elszántan küzdő LMBT-aktivistákat Rakkában az iszlamisták megköveznék, esetleg magas épületek tetejéről dobnák le, esetleg felakasztanák, úgy, mint Iránban!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2016. június 19. 21:36
A szerző által észrevételezett ellentmondás csak egyik megnyilvánulása annak, hogy mai ún. liberális gondolkodók rózsaszín elképzelése az egyéni szabadságjogok működéséről egyfajta perpetuum mobile. Úgy akarják érvényesíteni a szabadságjogokat, hogy közben tagadják annak a közösségnek érdekeit, illetve annak a közösségnek az önvédelemhez való jogát, amely az egyéni szabadságjogok érvényesülését egyedül garantálhatná.
OberEnnsinnen
2016. június 19. 15:58
Pelle írásait rokonszenvvel követem. Ez a mostani felszínes, és félrevezetőként is értékelhető. Miért, mit mond Pelle? "ellentmondás, hogy a „haladó baloldal”, mely szívügyének tekinti az LMBT-közösségek védelmét, továbbra is védelmébe veszi a radikális iszlámot, mely viszont tűzzel-vassal pusztítja a saját nemükhöz vonzódókat " Nincs itt semmilyen ellentmondás, csupán: a POLKORREKT TERROR EGY ÚJABB RÉSZE. A polkorrekt ugyanis nem más: mint minden normál jelenség lejáratása és az unnormál normálissá emelése. Ezért: polkorrekt terrorban TILOS támadni azt, ami nem természetes. Minden, ami az emberiséget zülleszti: polkorrekt. Az iszlám fanatikusok az abnormális, rendellenes vonalhoz tartoznak, mint ilyenek a polkorrekt terror számára védelmet élveznek. Ism.: a különféle jelzőkkel - iszlám fanatizmus stb. - címkézett paraván mögött, a lényeg: Minden orlandói eset, tulajdonképp egy brutális személyi válasz a globális tudatformálás és fogyasztói üzletipar brutalitására. Ez az média/film/reklám/üzlet-biznisz ipar nagyságrendekkel több áldozatot szed, mint bármelyik orlandói vértenger.
avmanster
2016. június 19. 12:36
a küldetésüket beteljesítő pártokat és irányzatokat, mint szocialisták vagy liberálisok ugyanúgy be kellene tiltani mint a küldetésüket elbukó pártokat, mint nácikat vagy fasisztákat. ezen előbbiek ugyanis létezésük puszta fenntartásáért szélsőségek képviseletét vállalják fel, ami rendkívül destruktív úgy a társadalomra mint az országra nézve. ma már a klasszikus szocialista vagy liberális értékeket a konzervatív pártok képviselik. egy valódi európai konzervatív kiáll a munkavállalók jogai mellett, támogatja a szociális juttatásokat, a korlátok közé szorított munkaerőt, a tisztességes jövedelmeket. illetve klasszikus liberális oldalon képviseli a nők egyenjogúságát, általános választójogot, vallásszabadságot stb. lásd például Fidesz. a neoballibek ugyanakkor ezeket a korábban kivívott értékeket is veszélyeztetik szélsőséges politikájukkal. a muszlim migránstömeg le fogja nyomni a munkavállalók bérét, nem sokkal később a folyamat a megszerzett szociális juttatások kurtításához fog vezetni. a többségbe kerülő könnyen fanatizálható alja-muszlimok el fogják törölni a nők egyenjogúságát, felszámolják a vallásszabadságot, az egy igaz iszlám hitük jegyében. az első jelek, például nők tömeges megerőszakolása már ma tapasztalható.
Bölcs Ész
2016. június 19. 12:15
Ez az "LMTQIAXYZ" az orwell-i "újbeszél" nyelvén van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!