Köszönjük meg a ballib médiának, hogy segíti Orbánt!

2016. június 15. 21:13

Miként hangoljuk a demokratikus ellenzék ellen a magyarokat? Kezdjünk el orbánozni egy olyan eseményen, ami végre a nemzeti egységet erősítené!

2016. június 15. 21:13
Jabronka Richárd
Sztárklikk

„Mit várnak egyáltalán attól, hogy leírják: ne szurkoljunk a magyar válogatottnak?! Ezzel magasabb labdát dobnak fel az összes jobboldali publicistának és politikusnak, mintha Kossuth szobrát nyilvánosan ledöntenék. Kinek lesz szimpatikusabb az adott újságíró és kinek az ügy, miszerint kevesebb pénzt a fociba, amíg az nem produkál eredményt és amíg a kórházainkban, iskoláinkban nincsenek meg a szükséges feltételek az alapvető ellátáshoz/oktatáshoz? Sokkal többen fogják majd kivetni magukból a »fanyalgókat« és innen az út egyenesen Orbán karjaiba vezet.

Miért nem lehet megpróbálni egy kicsit szűkíteni azokat a szakadékokat, legalább most? Az edzők, a szurkolók és főként a 11 játékos érdeme, hogy az Eiffel-torony piros-fehér-zöldben pompázott, nem Orbáné és nem is a Fidesz-kormányé. Ne akarjuk ezt erősíteni, és ne degradáljuk le az egyik legnépszerűbb nemzetközi sport jelentőségét a magyar politikai csatározás sáros posványába! Próbáljunk egy kicsit örülni, és ne segítsünk Orbánnak kisajátítani a focit azzal, hogy a válogatott ellen hangoljuk a közvéleményt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. június 16. 14:25
Az Orbán kormány csak megteremti a lehetőséget a magyar sportolók számára,hogy minél jobb eredményeket érjenek.A siker az mindig a sportolóké és az őket felkészítő szakembereké,Orbán Viktor számára csak a szurkolás és a sikereknek való öröm marad!
kukagyerek
2016. június 16. 09:54
"Köszönjük meg a ballib médiának, hogy segíti Orbánt!" -------------------- Csak a címeres barmok nem tudják, hogy a bal-komcsik orbánozása, csak a fideszt és a mutyis vezérét hívatottak hitelesíteni. Megvannak ezek egyezve egymással. Ameddig ők váltogathatják egymást, addig nekik fütyül a rigó. (És dagadhat a zsebük!)
vanádium
2016. június 16. 09:08
Ez a cikk a "legjobb" példája annak ,hogy mit sem ér a cáfolat/helyreigazítás akkor , ha nem ugyanazok olvassák ,mint a hamis állítást.
áfonya
2016. június 16. 08:13
Lmp-s Szabó Timea ellenzékes azt mondja hogy az alig 5% indulnak külön a választáskor .Tisztára nevetséges ,,gyanítom hogy a Kupa módszerével játszanak ,minden féle mesét elő adnak hát a vájt fülüeket megtévesztik szavazatokat rabolnak ,végül az mszp-dk pátokhoz csatlakoznak kormánybuktatás céljából ......Ne higgyünk az ellenzéknek baloldalnak jobbiknak ,cselezgetnek jobbról balról végül össze állnak. Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni több éves bizonyíték van rá az ellenzék kamleon szerepet játszik ,magyar népet becsapják megtévesztik ... Csak gondoljunk bele igen sulyos a magyar nép elleni szavazára , betolakodó pártiak az országunkat idegenek erőszakos megszállókkal tele raknák .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!