Szívből osztozunk nagy fájdalmukban

2016. június 13. 07:33

Mindent meg kell tennünk, hogy a békés emberek életét sehol se fenyegethessék az erőszak, a pusztítás, a terror megszállottjai.

2016. június 13. 07:33
Áder János
MTI

Tisztelt Elnök Úr!

Mély megrendüléssel fogadtam a szomorú híreket a floridai Orlandóban történt kegyetlen fegyveres támadásról, mely számos ártatlan áldozatot követelt.

Engedje meg, hogy Magyarország népe és a magam nevében ezúton fejezzem ki őszinte részvétünket az áldozatok rokonainak, hozzátartozóinak. E nehéz órákban mindnyájukkal együtt érzünk, és szívből osztozunk nagy fájdalmukban. A merénylet sebesültjeinek mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Mindent meg kell tennünk, hogy a békés emberek életét sehol se fenyegethessék az erőszak, a pusztítás, a terror megszállottjai. Magyarország kész kivenni részét azokból a közös erőfeszítésekből, melyek révén tovább erősíthetjük országaink és állampolgáraink biztonságát.

A legmélyebb nagyrabecsüléssel:

Áder János,
Magyarország köztársasági elnöke

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2016. június 13. 10:22
Mandi szerkesztők: Azért máskor olyan fényképet szerkesszetek a KE bejelentése mellé, ami illik oda. Ez, az amúgy jól sikerült vigyori kép, nem való a történethez.
lantose70
2016. június 13. 10:17
Az erőszak nyilván rosssz, de hát az okait kellene megszüntetni. Ha a liberálfasiszták nem erőltetnék a másságot, ha nem akarnák lenyomni az egészséges emberek torkán, hogy ne csak tűrjék, hanem támogassák is az ember biológiai és erkölcsi sajátosságaival (tudjátok, csillagos ég fölöttem, erkölcsi törvény bennem) ellentétes beteg megnyilvánulásokat, akkor el lehetne kerülni az ilyesmit. Ahogyan a muzulmánok bevándoroltatásával kapcsolatban, itt is az okokat kell megszüntetni... Nem elfogadható az erőszak, de látni kell, hogy a félelem, hogy megfertőzik a gyerekeinket és felszámolják a nemzeti keresztény civilzációt a meleglobbisták, sajnos ilyen helytelen túlkapásokat vált ki. És ez nem csak a homoszexuális ideológiára vonatkozik, hanem minden természetidegen felfogásra. Az emberjogizmusra, a liberalizmusra, a szabadság túlfeszített hajhászására. Az erőszak kiküszöböléséhez, a békés egymás mellett élés érdekében nem szabad engedni sem a nemzet, sem a kereszténység sem pedig az emberi természet alapelveivel ellentétes liberalista ideológiát. Ha ezek után sem látják be a liberálfasiszták, ha nem hajlandók a háttérhatalmi tudatfoglalásról lemondani, akkor akár statáriális megoldásokra is szükség lehet. Az ő védelmükben is, hiszen a nagy szabadság csak ilyesmit vált ki. Szerencsére a mi kormányunk már felismerte, hogy a rend a legfontosabb, a szabadság meg ilyesmi jó esetben süket duma, de általában a kozmopolita, homoszexuális-párti nemzetellenes háttérhatalmak tudatfoglalásának része. Tényleg mindig arra kell rádöbbennem, hogy Orbánék egy lépéssel a hanyatló Nyugat előtt járnak. Nemsokára Magyarország lesz a civilzált keresztény heteroszexuális civilizáció utolsó még álló bástyája...
Morgen
2016. június 13. 07:54
Mondjuk nem kellene menekültként kezelni egyetlen gazdasági, politikai okból ide hajtott , más kultúrában szocializálódott embert sem. Aki áttöri a kerítést, azt megfelelően kellene elbírálni, mert az ilyen ember másra is képes, ha megtapasztalja a nagy humanizmusunkat! Ezek az emberek áldozatok! A világ politikusainak, hatalmi embereinek áldozatai. Mondjuk, ha nem ökörködnének az LMBT promótálásával, akkor az emberek ma már megértenék, hogy a hálószobákban történtek nem tartoznak a közügyek közé. Sok életet lehetne megmenteni azzal, hogy nem pártolja a politika az esztelen hülyeségeket. Ilyen utólagos együttérzésekkel már senkin sem lehet segíteni. Attól meg messze vagyunk, hogy a helyén kezeljük a világ dolgait, pedig egyszerű lenne.
balbako_
2016. június 13. 07:47
Ennyi. ( A kötelezőt letudtuk)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!