Válasz Kocsis Máténak

2016. május 06. 13:16

Ha ez a kiállás lejáratásnak, liberális cselvetésnek minősíthető a Fidesz kommunikációs vezetője szerint, akkor tényleg baj van – a szövegértéssel. De aligha a Heti Válasznál.

2016. május 06. 13:16
Borókai Gábor
Válasz.hu

Kocsis Máté ítéletet hirdetett felettem, ami elég riasztó tény. A Fidesz kommunikációjáért felelő egyik legfontosabb ember azt írta rólam Facebook-bejegyzésében, hogy beléptem a leggátlástalanabb médiamunkások klubjába, mert a miniszterelnök fiát a Heti Válasz címlapjára tettük.

Szégyellném magam, ha Orbán Gáspárt – vagy a miniszterelnök bármelyik gyermekét – ocsmány politikai játékba rángatnánk. De ennek még az árnyéka sem vetülhet ránk. Orbán Gáspár neve hetek óta forog a magyar sajtóban, mert egy ügyet, a történelmi- és a szabadegyházak egységének ügyét vállalta és képviseli a Felház elnevezésű kezdeményezésben. Néhányan támadták érte, sokan pedig védelmére keltek emiatt.

Mi az utóbbiak közé tartozunk. Szerintük az ügy jó, senkinek sem árt, miközben fiatalokat nyer meg a hitnek. Ezért annak képviseletét nem hogy bűnként, de erényként értékeltük. Ezt a véleményünket kívántuk tükröztetni friss számunk címlapképében és cikkünkben – amit most mindenki számára elérhetővé teszünk a Válasz.hu-n.

Ha ez a kiállás lejáratásnak, liberális cselvetésnek minősíthető a Fidesz kommunikációs vezetője szerint, akkor tényleg baj van – a szövegértéssel. De aligha a Heti Válasznál.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. május 07. 16:50
Szabadságot Budaházynak! http://szabadriport.wordpress.com/2014/12/14/hazank-szamara-az-europai-unio-egy-kesz-rafizetes/ [Hozzászóló kiszűrése] 2016. május 7. 10:03 "Jó hasbaraduma, de nézzük mit is "loptak" Röviden, MINDENT!" sőt, mindent IS! no nézzük KONKRÉTAN!!! Tények, dátumok, adatok. Rajta!!
Szabadságot Budaházynak!
2016. május 07. 10:29
tevevanegypupu 2016. május 7. 10:14 Visszatértek az 50-es évek, tapsolhatsz, fidesz ÁVÓ-s! Aki nincs velünk, az ellenünk van!
Szabadságot Budaházynak!
2016. május 07. 10:28
Borókai írhatnak cikket arról is hogy a vezetése alatt álló , akkor még fideszHír TV műsorában,a Vidék élni akar címűben miért HAZUDOZTAK 10 évig a fidesz kis és középgazdaságokat támogató programjáról, amikor a fidesz most cigánymaffiózó 8 milliárdos gázszerelőknek adja a földeket!
Tintamin
2016. május 07. 10:24
Pocegodorszinten ez a fos lap: http://hircsarda.hu/2016/05/04/vissza-kell-hivni-az-osszes-uj-heti-valaszt/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!