Hokivébé után: Magyarország, így szeretlek! Pont így!

2016. május 19. 10:15

Akkora reklámot senki nem csapott idén a hokinak, mint a vébé legszenvedélyesebb csapatának választott magyarok, illetve a bő ezerfős táboruk.

2016. május 19. 10:15
Bódis András
Válasz.hu

Ez a közösség tudta, hogy a szabályok szerint mindig a vesztesnek kell elhagynia először a jeget, mégis – a büntetés ódiumát vállalva – bent maradt Himnuszt énekelni a szurkolókkal. Aztán persze a nemzetközi szakszövetség eltekintett a büntetéstől; egyrészt, mert valahol ők is emberek, és meghatódott állapotban nem könnyű szigorúnak lenni, másrészt akkora reklámot senki nem csapott idén a hokinak, mint a vébé legszenvedélyesebb csapatának választott magyarok, illetve a bő ezerfős táboruk.

A tábor, amely nem azt ordibálja, hogy »ki nem ugrál, büdös cigány«, hanem azt, hogy »aki ugrál, büszke magyar«. És közben egy percig sem felejt el humorosnak lenni. Elkezdi guggolásban énekelni az »Érik a szőlő«-t, majd amikor odaér, hogy »van vöröshagyma«, hirtelen mindenki felugrik, és tombol. A tábor, amely úgy tüzeli az egyik legkeményebb magyar játékost, a már emlegetett Sofron Istvánt, hogy »puha vagy Sofi«! A tábor, amely a Kanada elleni meccsen 6:1-es bukónál azt kiabálja, hogy »bírók nélkül senkik vagytok, hej« – de mindezt egy pillanatig sem gondolja komolyan.

Magyarország, így szeretlek!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2016. május 19. 14:47
Speciel én majd a foci VB-n sem várom el, hogy megnyerjék. Legalább egy győztes meccsben viszont reménykedek, és igen, számomra akkor ők is a világ közepe lesznek:-))))
luga
2016. május 19. 12:49
És láttátok, hogy a szurkolók milyen ruhákban voltak? Az is fantasztikus volt!
polnemkor
2016. május 19. 11:43
Ezt a cikket kellene lefordítani magyarra: http://www.tsn.ca/the-day-the-music-played-1.490012
Drágha Márió
2016. május 19. 10:39
Napnál is világosabb,hogy jó irányba haladnak a dolgok,noha a politikai mikiegerek cincognak,a disznók röfögnek,a macska nyávog,a kutya ugat,a karaván azért még halad... Pártunknak és kormányunknak,és személyesen Qbatov Gábornak nagy szerepe van abban,hogy a cigózó-zsidózó "ultrák" visszaszorultak az internetre(kuruc.info.,facebook),a geciző S. Lajos pedig kérjen bocsánot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!