Exsteksz

2016. április 07. 08:22

A pártelnök még most is a Boldvaitól remélt segítséget a párt anyagi ügyeinek rendezéséhez. Bele se gondolunk, mi lehet ott a rendező elv, ahol a Boldvai lehet a rendező.

2016. április 07. 08:22
Révész Sándor
Népszabadság

„Már sokszor leírtuk, hogy a nagy pártok direkt olyan rendszert tartottak fenn a rendszerváltás utáni évtizedekben, amelyben csak lopással tarthatták fenn magukat. Ha akartak, sem lehettek volna tisztességesek. Viszont nem volt kötelező ezt a rendszert fenntartani. A Tocsik-botrány idején a két kormánypártnak kétharmados többsége volt. Megszüntethették volna a pártok lopási kötelezettségét, ha nagyon akarják. De inkább a lopás mellett döntöttek. Ha a szocialisták a lebukás után új életet akartak volna kezdeni, akkor először is Boldvai szellemét és persze Boldvait magát kellett volna kisöpörni a pártból. Nem ezt tették. Boldvait­ megtartották a párt finanszírozásáért felelős pártpénztárnoknak. Ahogy aztán a Fidesz is a párt finanszírozásáért­ felelős pártigazgatóként becsülte meg Várhegyi Attilát, aki Szolnokon kezelte hűtlenül a közpénzt, melyből kampánypénz lett.

Szóval Boldvai maradt. És erős ember maradt. Megyei pártelnök Nógrádban, ahol jól szem előtt van a hatalmas, ezer négyzetméteres palotája. Mindenki láthatja, hogy ízlése ugyan nincs neki, de pénze temérdek. Így firtassa a »demokratikus ellenzék« főereje, miből van az Orbán-családnak mindaz, amije van neki, amikor ezt a saját erős emberéről sem tudja megmondani. Ez az erős ember követelte hevesen a tisztánlátást a Fidesz választókerületi elnökéhez közel álló urak gyarapodásával kapcsolatosan. És ez még semmi. A Nógrádból induló éhségmenethez is volt neki mersze csatlakozni.

Most mondják meg, mi a fenének kell kilépni holmi kétes ügyletek miatt­ egy pártból, amelyben mindezt meg lehet csinálni? Annyira meg lehet, hogy a pártelnök még most is a Boldvaitól remélt segítséget a párt anyagi ügyeinek rendezéséhez. Bele se gondolunk, mi lehet ott a rendező elv, ahol a Boldvai lehet a rendező.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. április 07. 10:47
A politikához is ugyanaz kell, mint a háborúhoz: Pénz, pénz, pénz.
tango47
2016. április 07. 10:47
Simon is csak azért bukott meg, mert az Istennek sem akarta átadni a Pártnak, ami a Párté.
GV0917
2016. április 07. 09:28
Rajkin, a jó öreg Arkagyij: .."van, ván válami dé nem áz igazi.... Amiről mindent tudnak áz emberek, áz már nem erdekes...Mert itt ván "az éhségtől szemünk kopog- adjál nékünk egy fálatot"-menet.Elől megy a feleségestől duplán stafirozott Nyakó, aki ugyan úgy cigányozott, mint a kivágott ex- fideszes képviselő-neki nem lett semmi baja... De ott ment a Hétfejű sárkány pénzét "őrző" milliomos, a Simon- (ki túltett munkatársimon, mondta rá Boldvai..) Aztán ott volt a hosszú nyakú Oszkó, tanácsokat osztó ,a piszok Fideszt ostorozó, közben vígan offshore-ozó egykori miniszter. Ezekről beszélnek. De most felbukkant a Loch Ness-i szörny! A Panama! Egy szörnyű fogalom, a legszemérmetlenebb adóeltagadók immár rothadásnak indult paradicsoma! És énekelnek a paradicsom madarak! Elébe mennek a bajnak..ugye Charon? Mer bár te is zsebrevágtad volna a könnyen jött obolusokat, de a halottak szájába ugyebár csak egy obulust szoktak tenni...Azon pedig még te sem gazdagodhatsz meg,mert Hádészban a büntetés a legtermészetesebb állapot és ezt te is tudod,. Mi is a szabály? csökkentsük a bekövetkezett kár mértékét. Azzal, hogy csak a kiderült és bizonyított dolgokról beszélhetsz nyíltan. A többiről :COKI! Azért etikátlan dolog a döglött oroszlánba belerúgni..Igaz Révészkém? Ilyenkor szokták előhozni az eredendő bűnt, hogy lám más is! Meg ő még jobban, meg az "gazemberebb". Vagy egy elspájzolt büntetőügyet elővenni, ami elég büzhödött ahhoz, hogy az emberekben felkeltsen valami viszolygó érzést. A vigasztalódni vágyó embereknek felvillantani a legkisebb igazság-csücsköt és gyorsan leönteni a szennyes vödör undorító halbeles mosogató vizével--(Lásd: Kiss L.)
Kopa
2016. április 07. 09:14
A Népszabadság konvergál a Magyar Nemzethez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!