Fideszesek fúrták meg a Mádl Ferenc utat

2016. március 31. 16:41

Mádl Ferenc köztársasági elnök odaát is tűri, ha a szocik gyalázzák, de azt, hogy néhány szűk látókörű voksfetisiszta jobboldali polgármester hőzöng ellene, az már őt is biztos elgondolkodtatja.

2016. március 31. 16:41
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Ők ugyanis azt gondolják, hogy a kerületeiken áthaladó Hegyalja utat azért nem kéne Mádl Ferenc útnak nevezni, mert az megzavarná az ott élőket, felfordulást okozna a »háztartások életében«. Hát tényleg! Na, ezt pronyóbban a sarki söntésben felesező csavargyári munkás se tudta volna megfogalmazni.

A polgármesterek szerint kivitelezhetetlen, hogy a Hegyalján élő emberek új lakcímkártyát kapjanak? Ha a 8-as buszon bemondaná a hangosbeszélő, hogy »következő megálló a Mádl Ferenc út«, az biztos felérne egy nukleáris apokalipszissel. Félrekézbesítenék a leveleket, a nyugdíjak nem érkeznének meg az idősekhez, GPS-esek milliói fagynának le, pizzafutárok, postások, kézbesítők dühükben autókat és BKV-buszokat borogatnának a BAH-csomópontnál.

Mádl Ferenc köztársasági elnök odaát is tűri, ha a szocik gyalázzák, de azt, hogy néhány szűk látókörű voksfetisiszta jobboldali polgármester hőzöng ellene, az már őt is biztos elgondolkodtatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. április 01. 08:56
Feri bá a csuti paraszt biodíszleteként nem alkotott akkorát...
csuka
2016. április 01. 08:28
Szörnyű! Az ügynökök megfúrták az ügynököt? Azért örülhetünk, mert lett patkányközpontunk ...
Tintamin
2016. március 31. 21:47
Ez az úgynevezett látszatellenzékiség a seggnyaló pártlapban..
VakzKommondor
2016. március 31. 21:24
nem ellene lázadnak te buta ostoba neve nincs bértollnok. hanem az értelmetlen drága átnevezések ellen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!