Azonnali statáriumot!

2016. március 23. 10:03

Salah Abdeslamot elrettentésül a Bataclan színház előtt mihamarabb törjék kerékbe, és hasonlóan járjanak el Brüsszelben elfogott társaival is.

2016. március 23. 10:03
Kristály Lehel
Magyar Hírlap

„Kedves Renzi barátom, ha jót akarsz még valóban, akkor inkább azon tevékenykedj, hogy statáriumot rendeljenek el szocialista és liberális, nyugat-európai barátaid. Csak segítségül: a statárium sajátos szabályok alapján történő rögtönítélő bíráskodás. A bírósági tanács egyetlen tárgyalás után egyhangúlag ítélkezik, ami csak halálbüntetés vagy felmentés lehet, fellebbezésre és kegyelemre nincs lehetőség, a végrehajtás pedig haladéktalan. Alkalmazására csak rendkívüli esetekben, az államrendet vagy a közbiztonságot súlyosan fenyegető vagy megzavaró körülmények között kerül sor. Ilyen körülmény különösen a háború, a forradalom vagy a súlyos természeti katasztrófa.

Vagy Párizs. Vagy Brüsszel.

Ezért arról intézkedj, hogy Salah Abdeslamot elrettentésül a Bataclan színház előtt mihamarabb törjék kerékbe, és hasonlóan járjanak el Brüsszelben elfogott társaival is. Ígérem neked, hogy annyira istenített liberális demokráciátok ettől még jottányit sem sérülne. De ameddig nem lesztek szelektíven liberálisok, addig itt nem lesz rend. Vagy erőt mutat végre Európa, és felhagy a Francois Hollande-féle pipogyasággal, a gittrágással és mindenféle csúcstalálkozókkal, a finomkodással, a kulturált farizeuskodással, és kigyógyul a hatvan éve tartó impotenciából, vagy megesz bennünket a fene, és ezek be fogják tartani, amit ígértek: nem hagynak békén bennünket, és közben ártatlanok halnak meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2016. március 23. 20:39
Diszlájkolókám! Aztán melyik gondolatommal nem értesz egyet? Mert szerinted van már megoldás, vagy szerinted az eus főnökök a megoldás birtokában vannak?
nimród
2016. március 23. 15:52
Nem lenne rossz megoldás, praktikus szempontból sem. Mert ezek a férgek nem félnek a haláltól. Bedumálták nekik, hogy a tömeggyilkossággal olyan hőstettet visznek véghez, aminek mennyország a jutalma. Tejjel-mézzel folyó Kánaánnal és hurik (szűz széplányok) tömegével. Plusz az öngyilkos merénylő családja még életjáradékban is részesül. Az önrobbantó halál pedig, bekábítószerezve, egy könnyű pillanat műve csak. De a kerékbetörés már kemény dolog. Pláne kábítószer nélkül. Az nagyon fáj. Rettegnének tőle.
Csigorin
2016. március 23. 13:45
Igaza van. A sipargo ajvekolo libsiket meg mellejuk.
vero1_
2016. március 23. 12:55
Kedves Kristály Provokátor Úr!. Ez itt nem a közel kelet és nem iszlám állam. Jó reggelt. Az alkotmányos jogok minden állampolgárt megilletnek saját hazájában. Vagy ön lemondana róla?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!