Itt nincs mit ironizálni

2016. február 24. 11:49

Ez után a hatéves utazás után semmi ok nincs meglepődni azon, hogy ennek a sornak végén szellemi hajléktalan kopaszok állnak.

2016. február 24. 11:49
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„alaptörvény, schmitt pál, némethszilárdia, paks2, felcsút, elios zrt., mészáros lőrinc, pusziért személyre szabott törvények, hazaáruló mtva, klik, elrohasztott kórházak, megalázott melósok, tanárok, nővérek, ünnepelt habonyok, rablások, igazságtalanságok. ez után a hatéves utazás után semmi ok nincs meglepődni azon, hogy ennek a sornak végén szellemi hajléktalan kopaszok állnak, akik árusítják a hazájukat, amikor azt hiszik, hogy művelődési házban vannak, de legalább megakadályozzák, hogy mások, magyarok, élhessenek jogaikkal, népszavazással próbálkozhassanak. ez a tar slussz ehhez méltó finálé, legalább megértjük örökre, itt nincs mit ironizálni, mert a fidesz és magánhadserege, a kubatov-világ hőscsapata egyáltalán nem poénos zárása közös történetünknek. viszont ha annak úgyis vége, legalább kezdődik egy új, s hogy egészen világos legyen: ebben vagy nekik szurkol valaki, vagy magyarországnak. a kettő együtt ugyanis biztosan nem megy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!