Nagyszerű győzelem

2016. február 28. 21:04

Az utolsó másfél évben minden fontos időközi választást elveszített a Fidesz. Mert az önkény hamisságot, önhittséget, hazugságot teremt. Ez is tanulsága a mai napnak.

2016. február 28. 21:04
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nagyszerű győzelmet aratott az MSZP és a DK közös jelöltje Salgótarjánban. Gratulálok Fekete Zsoltnak, a ma megválaszott polgármesternek. Köszönöm az MSZP és a DK kampánycsapatainak az áldozatos munkát és a város lakóinak a bizalmat.

Ez a siker erősíti a reményt, hogy a kormány is megbuktatható és nekikezdhetünk a sokak Magyarországának felépítéséhez. Pompás hír a magas részvételi arány is.

És meg kell jegyeznem: szinte függetlenül a közvéleménykutásoktól az utolsó másfél évben minden fontos időközi választást elveszített a Fidesz. Mert az önkény hamisságot, önhittséget, hazugságot teremt. Ez is tanulsága a mai napnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. február 29. 16:12
Győzike klán megharagudott a Fideszre a Karancsalján?
Ellensúly
2016. február 29. 14:46
Az ne ugasson az egyébként sok kritikát megérdemlő Fideszre, aki a rendszerváltás óta eltelt időszak legborzalmasabb kormányát vezette!
2006erlelo
2016. február 29. 14:02
Ejnye , jó Ferenc testvér.Nem hódított ám a maradék bolsi oldal vissza semmit sem.Minden maradt a régiben.Isten óvjon minket, hogy ez a többször leszerepelt csődhalmaz még egyszer a hatalom közelébe jusson.Igen, óvjon minket, de mi is segítünk, és teszünk ennek érdekében.Nem vagyok fan, egy a4-es lapot hamarosan teleírnék, mi az, amin szerintem változtatni kell, ami nem jó.Mégis, ha ennek ideje lesz, a jelenlegiekre szavazok újból.Egyszerüen gondolkodó , tájékozott ember nem tehet mást.Ebből a választékból ez a jó megoldás.De ez még odébb van.
Tiszafa
2016. február 29. 13:53
Bizony, egy kisegér minden talált morzsának nagyon örül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!