Izgalmas idők jönnek, toborozzon magánhadsereget ön is!

2016. február 24. 10:44

Megjátszhatnánk a hülyét, de mondjuk ki: a kormányhoz közeli erők ma már Magyarországon is rendelkeznek egy felkészült magánhadsereggel, amelyet pironkodás nélkül, nyíltan bevetnek, ha érdekeik úgy kívánják.

2016. február 24. 10:44
Földes András
Index

„Megjátszhatnánk a hülyét, de mondjuk ki: a kormányhoz közeli erők ma már Magyarországon is rendelkeznek egy felkészült magánhadsereggel, amelyet pironkodás nélkül, nyíltan bevetnek, ha érdekeik úgy kívánják.

A Fradi Securityhez köthető kigyúrt kopaszok korábban már feltűntek a netadós tüntetésnél, amikor a Fidesz székházat kellett védeni az átlagban 58 kilós egyetemistáktól, de megjelenésük akkor még ad hoc ötletnek tűnt. Kedden azonban nem váratlan eseményről volt szó. Előre tudható volt a cél, a helyszín és az időpont. A taktika pedig az volt, hogy a népszavazás kapcsán erőt kell demonstrálni. És újra csak a Fradihoz közeli kidobókontingenst vetették be.

Ha jól következtetünk, akkor izgalmas idők következnek. Már csak azért is, mert egyelőre nem tudható, hogy az ukrán, vagy az orosz modell irányába indulnak el az események.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2016. február 24. 17:36
Az MSZMP-nek volt Munkásőrsége. Az MSZMP megszűntével, megszűnt a Munkásőrség is. A FIDESZ leköszöntével a magánhadseregek is le fognak köszönni.
Oldgóbé
2016. február 24. 17:20
Mi ez,ki ez ez a buzi?
catalina9
2016. február 24. 15:57
"A fesztivál helyszínén érvényes működési engedéllyel és bérleti szerződéssel rendelkező vendéglátóstól a Veres fiúk - alapítványuk számára - több százezer forintot követeltek a működés engedélyezéséért. A büfés nem engedett, ezért Veres János gyerekei az MSZP-hez szoros szálakkal kötődő In-Kal Security embereivel lehetetlenítették el a nekik nem tetsző vendéglátóegység működését. A két eset közül az ideiről rejtett kamerás felvétel is készült, amelyen a miniszter egyik gyermeke, Veres Gábor és a megzsarolt büfés beszélget. Ezen elhangzik: tavaly Tokai Tibor - a Veres fiúk jó barátja és a fesztiválon működő legnagyobb vendéglátóhely tulajdonosa - úgy adott nyomatékot fenyegetésének, hogy a pénzügyminiszter Veres Tamás nevű fiának tudtával fojtogatni kezdte a versenytárs büfé tulajdonosát."
Box Hill
2016. február 24. 14:54
Magánhadseregek voltak, vannak és lesznek. Ha valaki bérel magának egy-két testőrt, az már magánhadsereg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!