Forradalmi viselet

2016. február 19. 17:21

Forradalmi viseletben :)

2016. február 19. 17:21
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Forradalmi viseletben :)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandrea
2016. február 20. 17:00
Kidobtad te már azt a régi kockás inget, Tamás!
csuka
2016. február 20. 12:11
Tamás! Kövesd te is az új FIDESZ/DSZ-es divatot. Hódít a 'börtön kockás': "Hétéves fegyházra ítélte a Gyulai Törvényszék V. Viktor volt békéscsabai fideszes képviselőt hamis Viagrával való illegális kereskedelem miatt." http://alfahir.hu/hamis_viagraval_allitott_volna_peniszt_a_fideszes_a_bortonben_probalkozhat_tovabb
Papuska
2016. február 20. 11:21
Ebből szigorú felelősségre vonás, vagy félreértések halmaza lesz! Nekem is vannak kockás ingeim, ráadásul a kedvenc hétköznapi viseletem! Most nem vehetem fel, mert a szomszédok és akivel találkozom, félreértik a dolgot. Egyszerűen felháborító, hogy kisajátítják a kockás inget! Mielőtt másnak eszébe jut én egy mozgalmat szeretnék indítani. Aki nyitott szemmel jár az utcán az azt jelenti, hogy Ő jobboldali, polgári konzervatív. Meg kell hirdetni, és terjeszteni mindenfelé. Azután már csak össze kell gyűjteni az elvhű balosokat, akik megszédülnek , mert többedszer mennek neki a legközelebbi villanypóznának!
Mindjárt
2016. február 20. 05:51
Ez a bolsevik patkány se dolgozott soha életében de mégis azt hiszi, hogy joga van heccelni a tanárokat akik a jövő nemzedékért felelősek, a jövő nemzedékét nevelik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!