Totemeik

2016. február 27. 14:03

Érdekes gyűjteménye lesz a mai hatalomnak felavatatlan szobrokból. Egy Hóman, egy Do­náth. Az avatások kudarca biztató.

2016. február 27. 14:03
A szerk.
NOL

„Érdekes gyűjteménye lesz a mai hatalomnak felavatatlan szobrokból. Egy Hóman, egy Do­náth. Az avatások kudarca biztató. Van még demokratikus közvélemény, amely meg tudja akadályozni a rendszert a bálványok beiktatásában.

Mindkét politikus ítéletét jogosan törölte a magyar bíróság. Hóman és Donáth nem volt bűnös abban, amiben hosszú börtönre, illetve halálra ítélték. Donáth György koholt per fővádlottja volt. Ez a kommunista párt diktatúrájának be­vezetését készítette elő. Bűnös ítélettel végezték ki. És ettől szobrot érdemel ez az elvszerű és következetes politikai antiszemita, aki az ország »teljes zsidótlanítását« tekintette eszményi végcélnak? Menti-e, hogy a svábokat is gyűlölte? Aligha. Magyar fasiszta volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 12. 15:30
Azért az utcákat, tereket szépítik, Bethlen István, Andrássy Gyula, Antall József, Tisza István, és hasonló történelmi nagyságok szobrai, amire, ti mind ugattatok egy sort...
írmag
2017. február 13. 22:47
Komcsi janicsárok, 45 évig sajátotokként herdáltátok az ország vagyonát, utána alattomosan szervezett privatizálással szétloptátok a nemzeti vagyont („véletlenül” jó időben jóhelyen alapon), mit akarnátok még? Milyen alapon kellene benneteket magyar ügyekben figyelembe venni? Látogassátok a szoborparkotokat! Vagy az már reformkapitalistaként zsenánt?
tyIer durden
2016. április 08. 00:16
Ne tetézd zsidó, ne tetézd..
Dénia
2016. március 09. 14:28
Azért én nem tudom, miféle feudális diktatúra ez, ahol a hatalom még olyan szobrot sem tud felállítani, amilyet csak akar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!