Az Iszlám Állam egy kibaszott tortakészítő hobbikör a KDNP-hez képest!

2016. január 14. 14:00

Az Iszlám Állam egy kibaszott tortakészítő hobbikör a KDNP-hez képest.

2016. január 14. 14:00
Horváth Bence
Petike, mi volt ma a neten?

Minden 10 fősnél nagyobb munkahelyen népesedési megbízottat kellene alkalmazni egy KDNP-s munkaanyag szerint - 444

az iszlám állam egy kibaszott tortakészítő hobbikör a kdnp-hez képest”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. január 15. 09:03
A fidesznek nagyon sürgősen meg kellene szabadulnia ettől a kdnp-től..Lassan tényleg terrorszervezetté válnak.Semjén és Harrach meg Rétvári a szemünk előtt lesz egyre hülyébb és korlátoltabb évről-évre, nem is beszélve kommunikációs képességeikről..Pedig abortuszellenes vagyok..de amit ezek az emberek előadnak az azért tényleg elképesztő.Kezdve a vasárnapi zárva tartástól a szingliadóig..Viktor téged a kdnp fog romlásba dönteni, hidd el. Nincs politikai párt alternatívája a fidesznek, de olyan van - és ez a kdnp - ami szétverheti.Könyörgöm ne hozd vissza az mszp-szdszt ezek miatt a nagyonhülyék miatt..
Peter8811
2016. január 15. 08:15
Az ÁVH-nál is volt ilyen, kibaszott tortakészítő szakkör és magyarok körmeivel volt díszítve a torta. Nagyapád volt a szakkörvezető, Bauer Tomi bácsi papája hozta a díszítő anyagot meg a sütőport Dr. Vker, Dr. VIker, Dr VII.ker Dr Lipócza termékeit.
egysegelem
2016. január 15. 05:32
ertem en, hogy a KDNP kibaszott karos es minden temaban csak orbitalis faszsagot kepes osszehordani, az is valoszinu igaz, hogyha lenne lehetoseguk az iszlam allamhoz hasonlo modszereket is alkalmaznanak, de egyelore az ilyen direkt osszehasonlitas nem korrekt es az europai kulturkorben nem fogjak tudni megtenni
néhai Ch.Pilot
2016. január 15. 02:04
Bence! Te meg egy szaros kis senki vagy mindenkihez képest!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!