Aki együttműködik a Fidesszel, az kollaboráns, az áruló

2016. január 13. 10:36

A Fidesz egyoldalú akarattal és diktátummal megváltoztatta az alkotmánybírók jelölési rendjét. Hogy mindenki jól értse, ismételjük meg: aki e tárgyban együttműködik a Fidesszel, az kollaboráns, az áruló.

2016. január 13. 10:36
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Érdemes világosan beszélni.

Ha a demokratikus ellenzéki oldalon egyetértés van abban, hogy a Fidesz feldúlta és tönkretette a III. Magyar Köztársaságot, akkor mindenki, aki segít a Fidesznek abban, hogy ezt a tényt elfedje, az a Fidesz cinkosa és a demokratikus ellenzéki politizálás árulója.

A Fidesz egyoldalú akarattal és diktátummal megváltoztatta az alkotmánybírók jelölési rendjét, kizárólag saját híveivel töltötte fel a testületet és elfogadhatatlan mértékben korlátozta az Alkotmánybíróság jogkörét. Most, hogy három új alkotmánybírót kell megválasztani, nagy kegyesen felajánlotta az MSZP-nek, hogy ő is jelöljön egyet. Tegyük hozzá, persze önmagának fenntartja a jelölttel kapcsolatos vétójogot. A Fidesz ezen »gesztusa« a saját szempontjából kényszer és lehetőség. Kényszer, mert már nincs kétharmados többsége, hogy az ellenzék bevonása nélkül döntsön és lehetőség, hogy a vele esetleg kooperáló MSZP segítségével tisztára mossa eddigi szennyesét.

Hogy mindenki jól értse, ismételjük meg: Aki e tárgyban együttműködik a Fidesszel, az kollaboráns, az áruló.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2017. április 11. 14:40
Jól értem, Ferenc testvér fenyeget? Ez ÁVÓS stílus! No majd teszünk róla, hogy tovább frusztrálódjon kisztitkár uram!
MZ/X
2017. február 10. 12:52
Vergődjetek csak...
választópolgár
2017. január 17. 22:45
Az semmi. Ma reggel felébredtem, felkeltem és felöltöztem.
atila68
2016. október 12. 22:59
MÁV MALÉV
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!