Meggyőztük a magyar kormányt

2016. január 28. 13:22

Amikor Magyarországon egy második világháborús antiszemita vezető szobrát tervezték, élen jártunk a kormányzat meggyőzésében, hogy lépjen vissza.

2016. január 28. 13:22
Barack Obama
JTA

„Amikor Magyarországon egy második világháborús antiszemita vezető szobrát tervezték, élen jártunk a kormányzat meggyőzésében, hogy lépjen vissza. Ez nem egy mellékes ügy volt a Magyarországgal kapcsolatos viszonyainkban, hanem központi jelentősége volt abban, hogy megmaradjon a jó viszony az Egyesült Államokkal, és ezt tudtukra is adtuk.”

Részlet Barack Obama amerikai elnöknek az Izrael washingtoni nagykövetségén elmondott, holokauszt emléknapi beszédéből, a JTA tudósítása nyomán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. január 29. 16:44
"Meggyőztük a magyar kormányt" Szépítenek hiszen nem meggyőztek hanem parancsoltak amire nem is volt szükség mert Orbán csicskás, jó cscskás még az amerikai parancsot megeelözően, hazai cionista hisztire lemondta a szobrot. Obán egy olyan különlegesen jó csicskás, hogy tudta mit akar tőle Obama minden meggyőzés nélkül is :D
Senior
2016. január 29. 11:44
Jenki "meggyőzés": No Mr. Orbán, amennyiben felállítják azt a szobrot, nyilvánosságra hozzuk a lehallgatott telefonbeszélgetéseit.
Sulammit
2016. január 29. 08:48
Barack! Ezután a II. világháború előtti antiszemita írók és politikusok szobra következik?
Peter8811
2016. január 29. 08:41
Elnök úr! Ezentúl Már Székletesfehérvár lesz a neve, hogy hozzányúltatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!