Polgárbarát kormányunk van

2015. december 03. 16:50

A Fidesz az új adóügyi jogszabályokat úgy módosította, hogy mindenféle alaptalan váddal, feljelentéssel a hatóság ne vegzálhassa a becsületes adózókat.

2015. december 03. 16:50
Somfai Péter
Népszava

„Igazán nem lehet egy rossz szavunk se. A mienknél polgárbarátibb kormányt még nem hordott Európa a hátán. A Fidesz az új adóügyi jogszabályokat úgy módosította, hogy mindenféle alaptalan váddal, feljelentéssel a hatóság ne vegzálhassa a becsületes adózókat.

Itt van például a vezetőnk szívéhez oly közel álló Habony Árpád. Évek óta képtelen a sajtó megannyi munkatársa kideríteni, mi a fenéből tengette luxus napjait az elmúlt években. Se állása, se jövedelmező vállalkozása nem volt, legfeljebb csak drága autói, milliós ruhatára, és »barátai«. Voltak, akik megkísérelték rávenni az adóhivatalt, kicsit kapargassák meg a fiatalember pénzügyeit, de minden ilyen kezdeményezés hamvába hullt. Ha volt is vizsgálat (ennek már a felvetése is adótitkot sértett), biztosan kimagyarázta: összefogott a család.

De ennek vége! 2016-ban ilyen eljárást már csak akkor indíthat a NAV magánszemély ellen, ha azt valaki maga ellen kezdeményezi. Forog a sírjában Al Capone, a legendás maffiózó.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. december 04. 06:04
Bizony polgárbarát! Íme: Magyarország és Lengyelország fúrta meg a melegekre is vonatkozó rendeletet.
Bokros Birka
2015. december 03. 17:09
Szar lehet neked Peti proletár ott a Népfarkán! :D
SigSauer
2015. december 03. 17:08
Tudod mi veletek a baj? Hogy soha nem voltatok a nép szava. Mikor, kinek dolgoztok?! Pénzért bármit megírtok. Kb. erről szóltok. Újságot már alig adtok el... Na, további szép napot, jelentéktelen zugfirkászbrigád.
kjkj945
2015. december 03. 17:04
sopé Igaz szó a Népszava ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!