Durvul az állami cenzúra

2015. november 28. 11:02

Teljesen egyértelmű, hogy a kormány blokkolja az igazságot, az állami hírügynökség pedig asszisztál ehhez. De nem adjuk fel, küzdünk, amíg egy éhező gyerek is van Magyarországon!

2015. november 28. 11:02
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Durvul az állami cenzúra

Az elmúlt 2 hétben négyszer próbáltam elmondani, hogy hazudik a kormány - Balog Zoltán miniszter, Czibere Károly államtitkár és társaik - a gyermekétkeztetés támogatásával kapcsolatban. Négyszer nem hozta le az MTI, pedig elég aktuális a téma, hiszen az Országgyűlés a jövő héten szavaz a szemfényvesztő gyermekvédelmi törvényről. Úgy kicsit nehéz rávilágítani az igazságra, ha senki sem értesülhet arról, hogy valódi plusz forrás nem állt és nem áll rendelkezésre ahhoz, hogy felszámoljuk 50 ezer magyar gyerek éhezését. Sem a szünetekben, sem a hétvégén nem fognak a gyerekek meleg ételhez jutni. Teljesen egyértelmű, hogy a kormány blokkolja az igazságot, az állami hírügynökség pedig asszisztál ehhez. De nem adjuk fel, küzdünk, amíg egy éhező gyerek is van Magyarországon!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 01. 21:01
Az MTI nem arra való, hogy egy nyilvánvaló hülye telerikácsolja.
kuzmics
2016. február 11. 18:44
Női kvótát, női kvótát!
Knerten
2016. január 30. 19:35
Én dolgozom, adózok, tehát az én gyerekemnek nem jár ingyen kaja.
opht
2016. január 22. 21:16
Kivel küzdesz? A szüleivel? Akik nem dolgoznak, és a szociális ellátórendszer nyújtotta lehetőséget sem arra használják, hogy megetessék a gyermekeiket??? Sajnos mindig lesz olyan gyerek, aki minőségi v. mennyiség éhezésnek van kitéve. Hiába teremtene bárki munkahelyet, hiába emelné bárki az egekbe a segélyt, vannak szülők, akik akkor sem dolgoznak, ha van munka, és nincs az a pénz, melyet el ne innának, drogoznának. A gyermekéhezés egy módon lenne leküzdhető: Az emberi jogok gyermekekre történő kiterjesztésével, mely azzal járna, hogy nem szülhet az, aki nem tudja tisztességgel felnevelni gyermekét. De ez nektek, libsiknek, náci eszme. Bár bevallom, 40 éves koromra sem sikerült megértenem, miért náci, fasiszta stb. az, aki emberek (jelesül gyermekek) élethez, és egészséges környezethez való jogát más emberek szüléshez való joga elé helyezi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!