Világ Nacionalistái Egyesüljetek! (Mert a világ hazaárulói már egyesültek.)

2015. november 24. 10:44

Az a (valljuk be történelmileg vicces) helyzet állt elő, hogy nekünk egy erős Szlovákia, egy erős Horvátország, egy erős Románia (ezen mondjuk én se tudok röhögni), egy erős Szerbia az érdekünk, és nekik is egy erős Magyarországra van szükségük a túléléshez.

2015. november 24. 10:44
Paranoid Android
Paranoid Android
Tutiblog

„Közép-Európa nacionalistái (sovinisztái) most azonban arra kényszerültek ébredni, izzadva hajnalban, hogy sokkal közelebb állnak ősi ellenségeik nacionalista szélsőségeihez, mint a saját országaik liberálisaihoz. Ezek a libsik ugyanis nem rendelkeznek etnikai identitással, viszont állampolgársággal igen, és Közép-Európában is ők uralják a médiát és a felsőoktatást. Ugyanúgy mucsaiznak, mint nálunk és ugyanúgy kívánják nemzetük beolvadását a nagy transzszexuális Európába.

Nem a magyar irredentizmus fogja elpusztítani Szlovákiát vagy Horvátországot, hanem néhány százezer mohamedán hódító, akit a németek zsuppolnak oda. Sőt, természetesen ennek még örülni is kell, mert ez minden elmebeteg diktátor heppje, bármi baromságot eszel is ki, azt őszinte örömmel kell elszenvedni. Nem Magyarország fogja lerohanni Szlovákiát, hanem megint Németország. Igaz, ez esetben nem saját katonáival, hanem máshonnan behívott idegen erővel.

A közép-európai államok avitt nacionalizmusát a liberalizmus segít meghaladni, csak éppen nem úgy, ahogy azt egy átlagos LMBTQ »értelmiségi« asztaltársaságban, marihuána szívása és a »biztonságos térben« történő tünetképződés közben elképzelték.

Az a (valljuk be történelmileg vicces) helyzet állt elő, hogy nekünk egy erős Szlovákia, egy erős Horvátország, egy erős Románia (ezen mondjuk én se tudok röhögni), egy erős Szerbia az érdekünk, és nekik is egy erős Magyarországra van szükségük a túléléshez.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marianer
2015. november 24. 21:17
Egy velünk rokonszenvező angol történész szerint azért kaptuk a nyakunkba az oszmán igát, mert Mátyás a balkáni kis államokat meggyengítette, hogy szabad keze legyen nyugat felé, ahol a császári trónt nézte ki magának. Így megszünt az a puffer-zóna, ami védhette volna Magyarországot (persze lehet, hogy csak egy ideig) az oszmán előrenyomulás ellen. Fura, hogy hatszáz év múltán még mindig itt tartunk.
Akitlosz
2015. november 24. 15:30
"Nem Magyarország fogja lerohanni Szlovákiát, hanem megint Németország." Megint? Mert mikor rohanta le Németország Szlovákiának? Szlovákia Németországnak köszönheti, hogy másodszor is - az 1919-es Szlovák Tanácsköztársaság után - független állam lehetett 1939-ben. Horthynak nem kellett egész Szlovákia,pedig Hitler adta volna szívesen az egészet, ő nem volt híve a kis államoknak, ha Magyarország eljátszotta volna az agresszor szerepét.
Akitlosz
2015. november 24. 15:25
"nacionalistái (sovinisztái)" Ez kettő nagyon különböző dolog. Bolsevik módszer összemosni a nacionalizmust a sovinizmussal.
balbako_
2015. november 24. 14:56
Paraionid Android sima elmebeteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!