Az LMP rendre a posztkommunisták oldalára áll

2015. november 03. 18:30

Az olyan új pártok, akik korábban „szebb jövőt” hirdettek és azt ígérték „lehet más a politika”, mégis rendre a posztkommunisták, a szocialisták és gyurcsányisták oldalára állnak a magyar családok helyett.

2015. november 03. 18:30
Fidesz
Fidesz.hu

„A Fidesz az elmúlt öt évben azért dolgozott, hogy végre polgári berendezkedés legyen Magyarországon, befejezzük a rendszerváltást, lezárjuk a posztkommunisták és liberálisok korszakát, akik minden idők legkorruptabb és kudarcokkal teli kormányzását követték el.

A gazdasági, a pénzügyi, a jogi, a társadalmi reformok mind a polgári berendezkedést szolgálják, és a reformok működnek: a rendszerváltást befejeztük, Magyarországot megmentettük a gazdasági összeomlástól, egyre többen dolgoznak, erősödött a rend, a szociális biztonság, megszüntettük a kommunista vezetők előjogait, kárpótoltuk a még élő áldozatokat, visszaszereztük a nemzeti önrendelkezést és számos, a baloldal által elherdált nemzeti vagyont. 

Magyarország annak ellenére érte el ezt az eredményt, hogy az olyan új pártok, akik korábban »szebb jövőt« hirdettek és azt ígérték »lehet más a politika«, mégis rendre a posztkommunisták, a szocialisták és gyurcsányisták oldalára állnak a magyar családok helyett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béla 60
2015. november 04. 10:51
A kommunista ifjak feledékenyek ha narancs színű zászló van a kezükbe !
madarasi.abel
2015. november 04. 09:38
LOL. A fidesz beszél korrupcióról. Ez a posztkomcsi párt komcsizik. Ő beszél arról, hogy "megszüntettük a kommunista vezetők előjogait", miközben állami vezetők sosem kerestek annyit, mint manapság. Szégyen, hogy ez a pártnak keresztelt gazemberek gyülekezete a többség jóváhagyásával "vezetheti" az országot.
választópolgár
2015. november 04. 00:42
Schiffer freudi elszólása: https://www.youtube.com/watch?v=AvJzw_Z55eE
békepap
2015. november 03. 20:54
az ellenzék dolga a kormány fikázása. a kormánynak nem dolga az ellenzék fikázása. csak itt szemlézve ez a nai második őrült kirohanás. gyurcsány feri bukásának is az volt szerintem a csalhatatlan jele, amikor a saját baromságainak kinyilatkoztatása helyett már csak a fideszt tudta fasisztázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!