Ceglédi Zoltánnak és minden fanyalgónak

2015. október 23. 16:48

Vajon az elmúlt évek ellenzéki/civil ellenzéki/civil civil tüntetéseinek volt bármilyen eredménye? Vajon ki fogja már fel végre, hogy mindannyiunknak össze kell fogni?

2015. október 23. 16:48
Maradok itthon
Facebook

Vajon az elmúlt évek ellenzéki/civil ellenzéki/civil civil tüntetéseinek volt bármilyen eredménye?

Vajon azok a liberális és konzervatív értelmiségiek, akik vicces, dühös, cinikus, okos vagy épp felháborodott cikkeket, posztokat, blogot írnak az Orbán-rendszer csúfságairól, nem otthonról, kényelmesen nem csinálnak semmit?

Vajon az ő írásaiknak van bármi eredménye és értelme?

Vajon azok, akik félnek Facebook-oldalakat lájkolni (bizony), utcára, ellenzéki fórumokra menni, tehetnek mást, mint névtelenül online tüntetni?

Vajon ki fogja már fel végre, hogy nem várhatunk tovább a (karizmatikus ellenzéki vezető és párt képében érkező) sült galambra?

Vajon ki fogja már fel végre, hogy mindannyiunknak össze kell fogni, és el kell kezdeni dolgozni?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memocrat
2015. október 25. 00:20
'Kifogytam minden mondanivalómból. Kénytelen voltam megmondani az igazat.' Ez az idézet ugrott be első olvasat után. Olyan abszurd, hogy állandó téma a rettegés, szabadság- és emberi jogok hiánya, diktatúra, stb. Ha ekkora a tragédia, miért facebook perfomance, internetes tüntetés, az ország lejáratása a reakció? Mert a hazáért életünket, vérünket is odaadnánk, ugye? Mert nem az számít, ki mit terjeszt, hanem hogy mi van. Nem az aranykor. Önök, az ellenzék, tehetnek róla?
lajkakutyus
2015. október 24. 21:22
Hiteltelenek, hazugok vagytok. Ez a problémátok gyökere.
kitiltott
2015. október 24. 21:17
miért is ? túl sok már a jóból? lehet hogy ez zavar benneteket? Budapest lett a világ második legjobb városa http://www.vg.hu/vallalatok/turizmus/budapest-lett-a-vilag-masodik-legjobb-varosa-459740 vagy ez? Londoni pénzügyi elemzők szerint van rá esély, hogy a Moody's Investors Service hitelminősítő a két hét múlva esedékes felülvizsgálaton osztályzatjavítás lehetőségére utaló pozitív kilátást ad a magyar államadós-besorolásra. A Morgan Stanley globális bankcsoport londoni befektetési részlegének elemzői az európai felzárkózó térség várható fejleményeiről összeállított, pénteken ismertetett helyzetértékelésükben közölték, hogy derűlátóan ítélik meg Magyarország felminősítési esélyeit. A ház szerint "már ideje lenne" pozitív hitelminősítői lépéseknek Magyarországgal kapcsolatban, és bár az egyik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's a néhány hete elvégzett legutóbbi felülvizsgálaton nem módosította a magyar besorolásokat, sem azok stabil kilátását, ez csak "halasztás". vagy mi a gondotok MOMA?
néhai Ch.Pilot
2015. október 24. 11:28
"Vajon azok, akik félnek Facebook-oldalakat lájkolni (bizony), utcára, ellenzéki fórumokra menni, tehetnek mást, mint névtelenül online tüntetni?" Úgy látszik, ballib csőcselékéknél még nem eléggé ismert az alábbi alaptétel: gyáva népnek nincs hazája (bizony). De ez így is van jól... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!