Zsidó gyerekek vére

2015. október 21. 07:19

Friss csak egyetlenegy szempontból képes nézni a világot! Számára csak egy dolog fontos, hogy Orbán Viktor hatalmon van-e vagy nincs.

2015. október 21. 07:19
Feldmájer Péter
Népszava

„Friss azt írja, hogy az egyre nagyobb muszlim tömegek nem veszélyeztetik az európai zsidóságot. Véleményszabadság van, így neki is lehet ez a véleménye, de egy tényt talán nem kellene elhallgatnia. A Nagy Francia Forradalom óta először fordult elő a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség földjén, hogy a zsidóság jogait törvényileg korlátozták (a 40-es években az ország német megszállás alatt állt). Nem oly régen törvényileg tiltották be, hogy a közintézményekben, így a közoktatási intézményekben kipát viseljenek a zsidó fiúk. Lehet erre legyinteni, de ez akkor is jogfosztás, amely egyenes összefüggésben áll a tömeges muszlim bevándorlással.

Friss csak egyetlenegy szempontból képes nézni a világot! Számára csak egy dolog fontos, hogy Orbán Viktor hatalmon van-e vagy nincs. Ezzel azonos helyre került az elvakult fidesznyikokkal, akiknek csak ugyanez az egy szempont fontos a világon, más nem érdekes.

Lelke rajta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. október 21. 18:57
Kirekesztő vagy Péter.
tango47
2015. október 21. 18:17
Fekdmájer magyarellenessége mindent felülír. Külföldi újságoknak adott nyilatkozatait semmivel nem tudja kompenzálni.
Jancsipapa
2015. október 21. 17:12
Mi is jut erről eszembe ? Ja, megvan !!! A palesztin gyerekek vére ...
OberEnnsinnen
2015. október 21. 15:26
Bizonyos Vágréti írja, őt idézem: "a háború, ami a dolog LÉNYEGÉT illeti, nem az araboké és az izraeli zsidóké, hanem a tőkés centrum (Európa, Észak-Amerika) háborúja, vagyis lényegileg az történik, hogy most Európa belekóstol abba, amit idáig sikeresen exportált a Közel-Keletre, s persze mindenhová a világon." a tőkés centrum (Európa, Észak-Amerika) Amit világosan tudnunk kell: mi, kelet-közép-európaiak NEM TARTOZUNK A TŐKÉS CENTRUMBA. Bár a NATO és eme centrum bele-belerángat, - ha csak pár száz missziós katona erejével is - bennünket is a maga termelte trutyijába. Ja, ez a tőkés centrum volt az, amely Hitler alatt le...arta az európai zsidóságot. Viszont ötödik hadoszlopként, hasznos hülyeként könyörtelenül felhasználja őket a gazdaországok szuverenitása ellen, amikor úgy kívánja a kifosztás fokozása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!