Mi lenne az európai jobboldal feladata?

2015. szeptember 24. 08:49

Ha az európai baloldal kiveti magából a nyíltan menekültellenes politikusokat, akkor halkan kérdem: nem ugyanez lenne az európai jobboldal feladata is?

2015. szeptember 24. 08:49
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Gianni Pittella, az Európai Parlament baloldali frakciójának vezetője kezdeményezte, hogy függesszék fel Robert Fico szlovák miniszterelnök pártjának tagságát az Európai Szocialisták Pártjában. Pittella szerint Fico az európai baloldali progresszív politikával összeegyeztethetetlen menekültellenes kijelentéseket tett.

Orbán Viktor menekültellenes politikája az európai jobboldalon páratlan. Ezt bizonyítja, hogy a Bizottság közös menekültpolitikáról szóló javaslatát a tegnapi tanácsülésen a magyaron kívül az összes jobboldali kereszténydemokrata kormány elfogadta, így Orbán Viktor egyedül maradt a menekültellenes véleményével még az európai jobboldalon is.

Óvatosan kérdezném: az Európai Néppártnak nem kéne követnie a Szocialisták és Demokraták példáját? Ha az európai baloldal kiveti magából a nyíltan menekültellenes politikusokat, akkor halkan kérdem: nem ugyanez lenne az európai jobboldal feladata is?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2015. szeptember 25. 10:49
A szemkilövető Gyurcsány beszél, aki saját nemzetére támadt kardlapozó rendőrökkel 2006-ban és hazudozással nyert az akkori választásokon!!!!!!!!????
SigSauer
2015. szeptember 24. 22:43
Miért kell erről a baromról mindig írni? Kit érdekel? Nincs súlya. Az kis agymosottjainak sem. Miért nem ignoráljuk? Annyira súlytalan már, hogy semmi jelentősége nincs annak, amit mond, csak a sajtó teszi azzá, amikor megszokásból ír róla. Hát ne írjon! A semmiről minek? Most komolyan! Annyi fontosabb és érdekesebb téma van. Ez egy szándékos sz@rkeverő, aki remekül szórakozik, mert csinálunk neki mindig porondot és akkor ő szerepelhet. A sajtó élteti. Ha nem írnátok róla, meddig létezne? ...
bumburi
2015. szeptember 24. 20:07
Nem, mert akkor már nem európai jobboldal lenne, hanem európai balliberális oldal.
kellerrudolf
2015. szeptember 24. 17:36
ezt a vaslogikát .feri megint milyen okos vagy.ezért imádunk.de azért eltünhetnél már a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!