A magyar reformok működnek

2015. augusztus 13. 10:24

Az egyetlen reform, ami Magyarországon működik, az a közvagyon központosított ellopása.

2015. augusztus 13. 10:24
Juhász Péter
Facebook

A magyar reformok működnek.

A belvárosi ingatlanmaffia-reform keretén belül megkezdték a Heim-Giró-Szász szálloda felújítását.

Nyilván reformnak mondható, hogy nem vállalkozók és ingatlanfejlesztők, hanem Fidesz pártkatonák építik át a közvagyonból fillérekért kisíbolt épületet.

Van Amerikából kitiltott fideszes agytröszt, 1 milliárdnyi bevallott vagyonnal rendelkező Századvéges, Orbán házi oligarchája, és Seychelle-szigetekre bejegyzett offs­hore cég.

Az egyetlen reform, ami Magyarországon működik, az a közvagyon központosított ellopása.

Minden pillanattal közelebb kerülünk ahhoz a naphoz, amikor új kormány lesz hazánkban. Az egyik legfontosabb reform az lesz, hogy függetlenné tesszük az igazságszolgáltatást, és a bűnözők nem politikai pozíciókat kapnak és részt a közvagyonból, hanem börtönben végzik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2015. augusztus 13. 16:20
Miért van az, hogy mindig a leghülyébb szólal meg,aki csak szívni tud/marihuana?/ és más semmit?!
pemete jakab
2015. augusztus 13. 13:42
"Az egyetlen reform, ami Magyarországon működik, az a közvagyon központosított ellopása." A Fidesz ezt úgy nevezi, hogy ez a kapitalizmus első szakasza: a tőkefelhalmozás. Azért nagy önbecsapás ez egy olyan párttól, mely gyakorlatilag kommunista kormányzást folytat. A nagy nemzeti választók meg kajálják ezt a fajta hülyítést, álmagyarságot. (Igaz, a ballib is etet(ni próbál) rendesen, bár népszerűsége megkopott.)
e.o.storm
2015. augusztus 13. 12:50
Göbbels-t vagy kit vádolnak a végletekig ismételt propaganda tételek sulykolásának feltalálásával. Egy biztos, juhászék ezt vallásos meggyőződéssel csodafegyvernek tartják.
Berecskereki
2015. augusztus 13. 12:07
Jé! Szabadnapos a kecskepásztor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!