Bábcsere vagy megtisztulás?

2015. július 20. 15:59

Sokkal érdekesebb kérdés, hogy valódi megtisztulás és átalakulás jön-e a NAV-nál, vagy csupán annyi történt, hogy Simicska Lajos elvesztette az utolsó hídfőállását az államapparátusban.

2015. július 20. 15:59
Vágó Gábor
Falra ment a parlament

Sokkal érdekesebb kérdés, hogy valódi megtisztulás és átalakulás jön-e a NAV-nál, vagy csupán annyi történt, hogy Simicska Lajos elvesztette az utolsó hídfőállását az államapparátusban, és Vida helyett jön egy Orbán hű végrehajtó. Az elmúlt fél évben végrehajtott személycserék ezt a forgatókönyvet erősítik. Az is meghúzódhat a lemond(at)ás mögött, hogy a kormány potenciális külföldi beruházókkal történő tárgyalásai során visszatérő elem lehetett az a kérdés, hogy »Miként is lett kitiltva az USÁ-ból az adóhatóságotok elnöke korrupció miatt«? Ahhoz, hogy érdemi változásról beszéljünk, hozzáállásbeli változás is szükséges. Milyen szép is lenne, ha a Vida időszaka alatt elvetett hatékony módszertan alapján göngyölítenék fel az áfacsaló láncokat, pláne, ha az orgazdaként üzemelő cégek polcaira is ránéznének az ellenőrök. De jó is volna, ha a valódi áfacsaló bűnözők üldözésére szakosodott KÜIG-et visszaállítanák a profi szakembergárdájával együtt. Az már végképp a vágyálom kategória, hogy ne nézze a NAV alapból bűnözőnek az összes adófizetőt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. július 21. 04:56
Most mint kicsoda osztja az észt ez a fasz Soros pénzén?
Tintamin
2015. július 20. 18:47
HAHAHA, ne legy naiv! Eddig Simicskara nem kuldtek ellenort, most Garancsira nem fognak. Minden marad a regiben, csak a maffia valtozatlan.
hátakkor
2015. július 20. 17:35
" kormány potenciális külföldi beruházókkal történő tárgyalásai során visszatérő elem lehetett az a kérdés, hogy »Miként is lett kitiltva az USÁ-ból az adóhatóságotok elnöke korrupció miatt«? " Igen Vágó, ez egy visszatérő elem lehetett, ez pont így működik.
hátakkor
2015. július 20. 17:33
Semmit nem vágó Gábor! Mi van azzal a zöld aktás NAV szakadárral?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!