Nyomokban buzilobbit és liberalizmust tartalmazhat

2015. július 01. 19:57

Nem könnyű belenyugodni, hogy az átlagember évek óta támogatta a melegházasságot öntudatlanul, miközben azt hitte, hogy csak egy szimpla kólát iszik.

2015. július 01. 19:57
Miért Rigó
Tutiblog

„A multicégek PR-ülésein is nyilván előkerült, hogy figyu, ez az »élő bolygó« milyen pozitív üzenet már. De a szakemberek gyorsan le is csapták azzal, hogy jobb is van: a melegházasság, egy szivárványos profilfotó nem kerül semmibe, nem kell miatta külön kukába dobni a cseresznyemagot meg a májkrémes konzerv dobozát.


Vajon mi lesz a következő, mondjuk a drogliberalizáció? Vagy a gyermek-eutanázia?

Persze könnyű ezt azzal elütni, hogy ha ilyen ostoba homofób vagy, akkor ne igyál kólát, ne hordjál Levi’s-t és ne kávézz a Starbuck’s-ban, te köcsög. Abba viszont nem könnyű belenyugodni, hogy az átlagember évek óta támogatta a melegházasságot öntudatlanul, miközben azt hitte, hogy csak egy szimpla kólát iszik. A kólamikulás ezek szerint nem véletlenül mosolygott annyira a reklámokon, évtizedek óta ezt sugallta az öreg, meleg, barna szemeivel.

Különös is lenne ezentúl ezek ilyen ideológiák mentén enni, öltözködni és élni. Jelen helyzetben azonban a multicégek egy merőben megosztó ideológiát választottak önreklámozásnak, tehát a melegpropaganda zászlóra tűzésével tulajdonképpen ők kezdték a provokációt, és nem a melegházasság ellenzői, vagy a szimpla, érdektelen fogyasztók.

Ha a CÖF helyében lennék, most azért indítanék menetet, hogy legyen kötelező a csomagoláson is feltüntetni, nagy szivárványos betűkkel, hogy ha ezt a terméket eszed, hordod, használod, akkor támogatod a melegházasságot. A hátoldalán meg az összetevőkben is szerepeltetni kelljen, hogy nyomokban buzilobbit és liberalizmust tartalmaz.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2015. július 02. 11:10
Ilyen nagymagyar narancsférgek úgyis csak kumiszt isznak, úgyhogy nem értem miért zavar benneteket, hogy mit csinál a multi, aminek az intézményét amúgy is gyűlölitek.
Csigorin
2015. július 02. 11:08
Oroszok ki akarjak tiltani a kolat. https://www.google.fr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fhirek24.hu%2Fhir%2Fki-akarjak-tiltatni-a-coca-colat-es-a-pepsit-oroszorszagbol&ei=k_-UVYerBsv4Uv3ksMgJ&usg=AFQjCNGCX2jp6V_KLX4ErgvFzy3zAoY_rw&sig2=Ya65egDIVaR9zKmYwdeDOg&bvm=bv.96952980,d.bGg
néhai Ch.Pilot
2015. július 02. 07:13
Jobb lenne, ha fentebb leírt termékek nyomokban nem buzilobbit és liberalizmust, hanem buzilobbistákat és liberálisokat tartalmaznának. :-)
balbako_
2015. július 02. 06:15
Boldogsággal tölt el, hogy vagy 40 éve nem iszunk kólát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!