Magyar ember evés közben nem beszél!

2015. június 04. 22:45

Fenéket! Evés közben, asztal mellett a legjobb tereferélni! Lenyelni a falatot. Inni egy kortyot. Jól asztalra csapni! Még gyásznapokon is!

2015. június 04. 22:45
Pozsonyi Ádám
Facebook

„Magyar ember evés közben nem beszél! Nem tudom, ki találta ki ezt a marhaságot, de nagyon elterjedt. Valami Lajtán túli illető lehetett, ki a puszták lelkiségét fikarcnyit sem értette, és - szokás szerint - centiméterrel, paragrafusokkal meg idegen szavak gyűjteményével közelítette a magyart.

Fenéket! Evés közben, asztal mellett a legjobb tereferélni! Lenyelni a falatot. Inni egy kortyot. Jól asztalra csapni! Még gyásznapokon is! Hinnye!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2015. június 05. 15:13
Ádám! De nem is csapkodja az asztalt!
Heterofób
2015. június 05. 14:39
Aljas és ostoba fasiszta ez az "ember", ez a "művészetén" is látszik: olyan kínos, ahogy ez a tehetségtelen majom próbál The Fall- meg Captain Beefheart-hatásokat csempészni hallgathatatlan és ötlettelen "zenéjébe", olyan lélektelenek és ízetlenek silány Mikszáth-epigonizmusai, hogy az óhatatlanul az ember eszébe juttatja a festészettel próbálkozó Adolf Hitlert. A náci képtelen művészetet alkotni, csak giccsre képes. Ehhez érdekes módon a későkapitalizmus mindent idézőjelbe tevő, az iróniát is csak ironikusan értó zeitgeist-ja szolgáétatja azt a közeget, amelyben ez a hulladék egyáltalán művészetként tudja feltüntetni önmagát. A modernséget fikázó közhelyes újnáci Pozsonyi legszánalmasabb vonása, hogy ennél jobban nem is lehetne kora embere.
írmag
2015. június 05. 11:10
A lényeg elsikkadt, mint látom: "asztal mellett a legjobb tereferélni". A csak evés közben az a bérétkeztetés, vagy zabáltatás, kérem a következőt!
kjkj945
2015. június 05. 08:03
Amikor a kutya ugat, akkor nem harap. Magyar ember evés közben nem beszél! A kettő egyszerre nem megy! Kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet belépni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!