Az igazmondó hülyegyerek Magyarisztán

2015. június 18. 19:43

Van ebben a kerítésben valami nyoma ennek a megállítós magyar ösztönnek. Úgy tűnik, mióta a magyarok elköteleződtek Európa mellett, úgy gondolják, hogy a centrum problémái vissza fognak hatni rá is.

2015. június 18. 19:43
Miért Rigó
Tutiblog

„Ez a kerítés dolog egy csöppet akkor is necces. Nem is azért mintha nem zártak volna le határátkelőket más országok, vagy mert ne igyekeznének mindenféle rendelkezésekre hivatkozva megszabadulni annyi bevándorlótól, amennyitől csak lehet. A probléma inkább azzal van, hogy Európa határa jóval távolabb van tőlünk, és az a 175 kilométernyi kerítéssáv valahogy hülyén néz ki magában. Persze ez a kerítés is inkább a negyertek szimbóluma, de ezzel Magyarisztán ismételten magára vállalta az igazmondó hülyegyerek szerepét, akivel mindig csak a baj van. Lehetne közös európai politikát is kialakítani, csak hát ott balfaszok, elmebetegek, alkoholisták és impotens retardáltak ülnek, azok meg nehezen veszik rá magukat arra, hogy telefonáljanak egyet Obamának, majd tankkal, rakétával nekivágjanak rendet tenni az önállóságra és élhető állam kialakítására képtelen Afrikában és Közel-Keleten. (...)

Visszatérve a négy-méter-magas-kerítésre, azért van ebben a kerítésben valami nyoma ennek a megállítós magyari ösztönnek. A szerbek aszongyák, ők átengedik, őtőlük mehetnek, nem az ő országukba gyöttek, majd elszélednek. A koszovói albánokat meg még biztatják is, hátha helyrebillen az egyensúly és a végén újra szerb lesz Koszovó. A magyari meg úgy gondolkodik, mintha bármi köze is lenne hozzá, hogy hová mennek a bevándorlók. Mintha neki abból baja származna, hogy más országokba bevándorolnak. Úgy tűnik, mióta a magyarik elköteleződtek Európa mellett itt a széleken, igenis úgy gondolják, hogy a centrum problemái vissza fognak hatni rá is. Az egészséges túlélési ösztön azt sugallná, hogy engedjük mindenkit tovább, ahogyan azt korábban a törökkel, tatárral, mindenféle barbárokkal kellett volna.

Csakhát a végtelenül elpunnyadt Európa helyett valamiért itt kell a felismerést és a cselekvést felmutatni, hogy aztán a svéd liberálisok oszthassák a rádióban a magyarikat. Persze közben a bevándorlók a nőket erőszakolják meg felégetik a zsinagógákat, amiről viszont politikai korrektségből és internacionalizmusból kifolyólag nem beszélnek. (...)

Korábban barbár háborúkkal, most Európa erkölcseire és gazdagságából fakadó bűntudatára hagyatkozva indult meg a népvándorlás. És Európának nincs arról emlékezete, hogy vélekedtek erről korábban az ittlakók. Csak az ösztöneinkre, és kulturális hagyományainkra hagyatkozhatunk. Ilyenkor jönne jól, ha Európa nem gazdasági, hanem kulturális alapokon hozta volna létre az Uniót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poppyflower again
2015. június 19. 07:48
Mondjuk a lényeg az, hogy Hegyeshalomnál nincs ilyen kerítés, legalább mi megélhetési mocskos kivándorlók azért néha hazamehetünk,látogatni a féritélben élő kerítésvédett rokonainkat.
balbako_
2015. június 19. 06:32
Miért kéne nekünk az események után kullogni, ha elébe is vághatunk? A fal lényege, hogy aki azon átjön eljárás nélkül kiebrudalják. Ennyi esze nincs ezeknek a faszoknak?
Mich
2015. június 18. 21:28
Folyik az EU-ban a nagy Fekete Péter játszma, amiben ugye a vesztesnél marad az idei 1.000.000 migránsból azt a 900.000, amely másoknak nem kell... A magyar kormánynak természetesen lépnie kellett valamit, ha nem akarta egyből bedobni a törülközőt: "küldjétek csak minden irányból ide a szerencsétleneket, aztán köpködhetnek ők is (akik nem akartak ide jönni) és egész Európa minket (mert akármit is csinálunk, mi vagyunk 'rosszak')..." Tehát a kormány lépet egyet, egyelőre csak szóban(!), majd meglátjuk, hogy hogyan alakul a "játszma"... ami (a magyar lepésektől függetlenül) "kibaszott szarul áll" a Nyugatnak...
Onurisz
2015. június 18. 20:56
Nincs ezzel a kerítéssel semmi probléma. Nyugatra mennek elegen a tenger felől. Egyébként lesz még abból is nekünk elég bajunk. A kerítés arra szolgál, hogy akik a Balkán felől jönnek, legalább ne nálunk lépjenek be az unióba, ne lehessen őket ide visszadobálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!