A sagittis Hungarorum libera nos, Domine!

2015. június 16. 10:30

Európa ugyanúgy nem tud mit kezdeni velünk, mint ezeregyszáz éve. De azért ők is fejlődtek. Akkor imába foglalták a magyarokat, most Európa Tanácsi elítélő határozatokba. Körülbelül ugyanazzal a hatásfokkal.

2015. június 16. 10:30
Krebsz János
Maszol

„Magyarázkodhatnánk, hogy annak idején megélhetési bevándorlóként (honfoglalóként) érkeztünk egy kulturálisan nagyon más vidékről, ragaszkodtunk a másságunkhoz, s ez változó szerencsével lezajló öldöklésekhez vezetett. Eleinte nem tiszteltük az itteni törvényeket. Majd csiszolódtunk, kulturálódtunk, alkalmazkodtunk, beilleszkedtünk.

Most itt vagyunk. Illiberális állam a liberális Európában.

Megint kicsit eltér az értékrendünk és életvitelünk néhány kardinális kérdésben, úgymint a halálbüntetésről tárgyalás témakörében, és abban, hogy mit tegyünk a földrészt elárasztó megélhetési menekültekkel. Utóbbi témakörben plakátokkal üzenünk az idegeneknek a kultúránk és törvényeink védelmében. Úgy általában szálka vagyunk az európaiak bőre alatt.

Európa ugyanúgy nem tud mit kezdeni velünk, mint ezeregyszáz éve. De azért ők is fejlődtek. Akkor imába foglalták a magyarokat, most Európa Tanácsi elítélő határozatokba. Körülbelül ugyanazzal a hatásfokkal.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2015. június 17. 07:54
"„Magyarázkodhatnánk, hogy annak idején megélhetési bevándorlóként (honfoglalóként) érkeztünk egy kulturálisan nagyon más vidékről, ragaszkodtunk a másságunkhoz, s ez változó szerencsével lezajló öldöklésekhez vezetett. Eleinte nem tiszteltük az itteni törvényeket. Majd csiszolódtunk, kulturálódtunk, alkalmazkodtunk, beilleszkedtünk. " Csakhogy ez ugyanúgy nem igaz, mint ahogy most sem igaz, hogy fasiszták vagyunk, diktatúrát építünk, meg a többi baromság. 1. Nem gazdasági bevándorlóként jöttek Árpádék. Szó sincs erről sehol a történelemben. Ezt a marhaságot mostanában szokás visszavetíteni az akkori időkre. 2. Nem igaz, hogy a magyarok nem tisztelték az európaiak kultúráját, hanem fordítva. Az akkori nyugat nem viselte el a magyarok eltérő kultúráját. Ezért kellett beilleszkedni, és a nyugati formalitásokat felvenni.
pollip
2015. június 17. 07:40
A ballibek az elefántcsont toronyból írogatnak? Nem figyelnek a mindennapi történésekre, eseményekre, hírekre? Elszakadtak a valóságtól......
lacipaci
2015. június 16. 20:40
Rák János beszélt. Mit is ????
justiceforhungary
2015. június 16. 13:08
Krebsz ! Ha Magyarországra jössz,tiszteld a kultúránkat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!