A konzervatív kultúrfölényről (megjegyzésposzt)

2015. június 02. 13:33

Az Orbán-rezsim által alapított kamuintézetekben kóklerkedő jobboldali elitértelmiség maximum haleleségnek lenne jó, és azt hiszem üdvösebb lenne, ha kisfiúcskáik egy kicsit visszavennének a nagy arcból.

2015. június 02. 13:33
Elek Gábor
Örülünk, Vincent?

„A Mandiner ma elmagyarázta, hogy miért nem jó a kecskepásztorkodáshoz és hamis ékszerek árulásához szokott alsóbbrendű népek bevándorlása az EU-ba.

(...)

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem senkiháziai, a mandineres fruzsik, a lánczitamások kitartottjai valamiről elfeledkeznek. A magukfajta retardált kis nullajulik a közelében nincsenek India, Pakisztán, Brazília, Irán elitjének. Brazília és Irán azért tavaly produkált egy-egy Fields érmest, és a legjobb brazil egyetem mérföldekkel van mindenféle listákon a legjobb magyar egyetem előtt. Van abban valami félelmetes, ahogy a Nyugat leeszi a tejszínhabot a harmadik világ tortájának tetejéről, de az a tejszínhab létezik. A mandineres majmocskák a közelében nincsenek a lahorei, Sao Paulo-i, teheráni csúcsértelmiségnek, sőt, állítom, hogy semmivel sem komolyabb a képzettségük az ottani középkategóriánál.

(...)

Tegnap itt járt Erzsébet királynő, ott álltam John O'Gaunt és IV. Henrik ősi vára előtt a mosolygó, kínai diákok között, akikről maximum álmodhat Felcsút királya. A harmadik világ nemcsak szegény, szerencsétlen embereket jelent (mely szegény, szerencsétlen emberekről sem szabad elfeledkeznünk), hanem tehetséges és versenyképes fiatalok millióit is. Ezzel szemben az Orbán-rezsim által alapított kamuintézetekben kóklerkedő jobboldali elitértelmiség maximum haleleségnek lenne jó, és azt hiszem üdvösebb lenne, ha kisfiúcskáik egy kicsit visszavennének a nagy arcból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2015. augusztus 17. 00:11
Alkalmasint ez az alulfejlett Pityuka elnézhetne A Gerrard Street-re is, Chinatown központjába, ott is láthatna kínaiakat, akik 2 és fél fontos órabérért dolgoznak a vendéglőkben, benézhetne a masszázs szalonokba, bár ott láthatna thai lányokat is. És úgy általában szétnézhetne errefelé, beszédbe elegyedhetne emberekkel, és rögtön látná, hogy mekkora marha.
Palepoli
2015. augusztus 16. 22:55
Elek Gábor - jotunder nem az MTA tagja (mint írták néhányan korábban), hanem csak nagydoktora. A nagydoktori tiszteletdíj havi 90 ezer forint. Közben Elek Gábor elnyomásról, fasizmusról, nácizmusról, gengszterkormányról és hasonlókról írogat gyűlöletfutamaiban. Elek Gábor egy beteg ember, akinek elmegyógyintézetben a zárt osztályon lenne a helye egy normális társadalomban. A saját érdekében is.
daktari
2015. június 18. 22:46
Ez felfoghatatlan. Legalábbis számomra. Nem követem a napi politikát. Arra a hírre jöttem ide, hogy Elek Gábor van terítéken. És itt szembesülök azzal, hogy Elek Gábor azonos egy bizonyos "jótündérrel", akinek írásaiba beleolvasva a leghevesebb hányinger fog el. Elek Gábort kitűnően ismerem. Szakterületeink részben átfednek. Elek kitűnő koponya, sok cikket ír, cikkei (ez minimum) természetesen hibátlanok és újak. Mégis örök viták forrása maga Elek, ugyanis az eredményei meglehetősen semmitmondók. Az a típusú ember, aki gyors felfogóképességű, de önálló gondolkodásra kevésbé képes. Nagon okos, de nem teremtő. Az ilyen nem való matematikusnak, de lehet belőle jó matektanár akár egy erős gimnáziumban is. Ez persze csak egy vélemény, ha sokan is hangoztatják. Itt lép be a képbe az, hogy Elek Gábor hangoztatja zsidó identitását. A Dolezal-botrány óta tudjuk, "kisebbségnek" lenni, annak hazudni magunkat lehet kifizetődő. Bár a liberális felfogás szerint mindenki az, aminek vallja magát (zsidó, néger, Napóleon, magyar stb.), vannak, akik rigorózus kritériumok alá vetik a vizsgálatot. Így leplezte le az új-budai rabbi, Radnóti a MaZsiHisz jogi tanácsadói közé furakodott nemzsidó Egrit. Mármost Elek koncepciója az lehet, hogy tenyérbe mászó, ocsmány viselkedését zsidó mivoltának hangoztatásával összekapcsolja, és így elérje, hogy ZSIDÓKÉNT TÁMADJÁK. Ezzel pedig megúszhatja a rigorózus vizsgálatot.
kitiltott
2015. június 03. 10:51
az ilyen rezsimező "nyikhaj blogger "újságíróknak" azt kívánom éljenek(haljanak) igazi rezsimben.. szemét magyar ellenes bagázs..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!