Nem akarunk egy másik Vida Ildikót

2015. május 12. 10:17

Nem akarunk egy másik Vida Ildikót a NAV élére, nem akarjuk a fideszes oligarchák strómanjait egyetlen hivatal, egyetlen hatóság élén sem látni.

2015. május 12. 10:17
Szigetvári Viktor
Facebook

Az amerikai kitiltási botrányban egy ország előtt lett nyilvánvaló, hogy Vida Ildikó alkalmatlan és méltatlan a NAV vezetésére, mégis a helyén maradhatott. Most sem alkalmatlansága és korruptsága, hanem a párt belső bandaháborúja miatt meneszthetik, helyére pedig egy újabb, Fideszhez közelálló katonát akarnak kinevezni.

Nem akarunk egy másik Vida Ildikót a NAV élére, nem akarjuk a fideszes oligarchák strómanjait egyetlen hivatal, egyetlen hatóság élén sem látni. Felszólítjuk Varga Mihályt, hogy írjanak ki nyilvános és nyílt pályázatot, mert csakis ilyen módon garantálható, hogy szakmailag felkészült, független vezető kerül majd a korrupt és alkalmatlan Vida Ildikó székébe.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. május 13. 06:20
"" Felszólítjuk Varga Mihályt, hogy írjanak ki nyilvános és nyílt pályázatot, "" http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?docid=A1000122.TV (2) A NAV elnökét határozatlan időtartamra a kijelölt miniszter javaslatára a miniszterelnök nevezi ki, és menti fel. Hol van a törvényben a pályáztatás?? Ja a törvényt is módosítsák előtte. Szigelted el már magad Viktor.
kjkj945
2015. május 13. 06:13
""Szigetvári Viktor: Nem akarunk egy másik Vida Ildikót"" SzV miért? Van másik is, meg harmadik is? Klonozták?
Bolond Istók
2015. május 13. 05:32
"Felszólítjuk Varga Mihályt, hogy írjanak ki nyilvános és nyílt pályázatot, mert csakis ilyen módon garantálható, hogy szakmailag felkészült, független vezető kerül majd a korrupt és alkalmatlan Vida Ildikó székébe." Az elmebeteg Bartus szokott így felszólítgatni. :D "Pintér Sándor feladata, hogy Orbánt letartóztassa, bűntársait pedig két órán belül őrizetbe vegye. Felszólítom a Magyar Köztársaság Alkotmánya nevében, hogy ezt azonnal és maradéktalanul tegye meg."
Peter8811
2015. május 12. 20:56
„Az amerikai kitiltási botrányban egy ország előtt lett nyilvánvaló, hogy Vida Ildikó alkalmatlan és méltatlan a NAV vezetésére, mégis a helyén maradhatott." Téged is leszarlak meg az amerikaiakat is, ők bombáztak ki minket a Szabolcs utcai lakásunkból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!