Barbár-kormány legnagyobb szégyene

2015. május 14. 14:21

Még csak a szokásosan aljas „járni jár, de nem jut” szöveget sem süthetik el, mert már kórusban kérdez vissza az ország.

2015. május 14. 14:21
Első Kézből
Nyugati Fény

Az egészségügyi dolgozók kiállása önmagukért (és végső soron értünk) az elmúlt időszak legerősebb figyelemfelhívó akciója. A szikár és döbbenetes tényekkel ugyanis nehéz vitába szállni. Mégis mit tehetnének a kormánytagok? Válaszul ők is kiállnak a saját 1,5-2 milliós tábláikkal?

Még csak a szokásosan aljas „járni jár, de nem jut” szöveget sem süthetik el, mert már kórusban kérdez vissza az ország.

Aha, és mezőkövesdi stadionra futja?

Orosz atomerőműre futja?

Milliárdos tanácsadásokra a Századvéggel futja?

Múzeumi negyedre futja?

Az MNB-nek kastélyokra, Eiffel palotára futja?

A felcsúti Disneylandre futja?

Soha nem látott mennyiségű államtitkárra futja?

Bevándorlóellenes kamukonzultációra futja?

Orbán Viktor várba költöztetésére futja?

Koreai propagandát sulykoló közmédiára futja?

Mindenre futja? Csak azoknak nem futja tisztességes fizetésre, akik a lelkiismeretükkel és a hősies munkabírásukkal még egyben tartják a rothadó egészségügyet?

Milyen perverz értékrendről árulkodik ez? Mi van azoknak az embereknek a fejében, akik meghozzák a döntést a huszonharmadik kisvárosi stadionról, miközben az állami kórházakban löncshús és zsemle jut ebédre a betegeknek? Milyen barbár ország az, amelyik a saját tanárait, orvosait, ápolóit sanyargatja és űzi külföldre?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drágha Márió
2015. május 14. 15:56
,,Milyen barbár ország az,amelyik a saját tanárait,orvosait,ápolóit sanyargatja és űzi külföldre?" Továbbá megszünt a demokrácia,négy millió ember éhezik,nincs sajtószabadság,Diktátorbán Viktátor az ellenzéki újságok főszerkesztőinek életére tör.Az elhunyt biciklis valójában egy fideszes ágens volt,csak elbénázta a Habony által jól kitervelt merényletet... Komolyra fordítva:lehet és kell is a töketlenkedő kormányt bírálni,csak nem kellene átesni a ló túlsó oldalára-kevesebb több lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!