Meg akarják ölni Fletót? Mi az hogy!

2015. május 28. 08:11

Az Altus Zrt-t megkülönböztetni a DK-tól olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy válasszuk külön a Fideszt a KDNP-től.

2015. május 28. 08:11
Boris Vian
Tutiblog

„De ami talán a legfontosabb, az Altus Zrt-t megkülönböztetni a DK-tól olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy válasszuk külön a Fideszt a KDNP-től, vagy a Jobbikot a Kurcinfótól… A Demokratikus Koalíció ugyanúgy Gyurcsány egyszemélyes terméke, mint az Altus.


Ami a legszebb az egészben, hogy Juncker papa a Bizottság éléről mindehhez asszisztál Egy elvileg néppárti politikus. Ha már nem képes egy politikától független céget találni Európában, az is elég meglepő, de az Európai Néppárt berkein belüli egyik legkomolyabb erő vezetőjének közvetlen ellenlábasával üzletelni durva provokáció. Durva és primitív provokáció, amihez képest a pofonjai, taszigálásai, nyáladzó csókjai semmit nem jelentenek. Ha ehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy Orbán nem Junckerre szavazott, sőt, próbálta a többi tagállam vezetőit is meggyőzni igazáról, akkor bizony fennáll annak a lehetősége, hogy nem az elnök szokásos, konyakos reggelijét kell okolnunk a történtekért.

De ha kivételesen nem hazudna Gyurcsány, azaz valóban semmi haszna sem származna az Altus Zrt.-nek ebből az ügyből, annyit mindenesetre elért, hogy Brüsszelben, mielőtt bement tárgyalni az Európai Bizottság alelnökével, találkozott az EU csalásügyi hivatalának (OLAF) főigazgatójával, aztán részt vett az EP szociáldemokrata frakcióülésen; és végül megbeszélést folytatott a német szociáldemokraták, a brit Munkáspárt uniós vezetőivel.

Ismét feljutott ismét a csúcsra. A magyari baloldal legfontosabb ellenzéki vezetőjeként jelenhetett meg a sajtóban. A szocik és az Unióban elfeledett szocik legnagyobb bánatára. Pedig Újhelyi Pisti mindent megtett azért, hogy a szocik legyenek a kérlelhetetlen és kizárólagos kihívók, még egy papírlapot is kettétépett a legutóbbi a »Jajj, mi történik már megint Magyarországon« –meghallgatáson.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. május 28. 12:06
GyF és az Altus története már nem róluk szól, hanem arról, hogy bármilyen pártvezér tulajdonos cége kaphat-e eu-s megbízást? Szerintem nem. Ez az etikai kérdés nem csak Mo-ot érinti, hanem az egész eu-t. Az egy apró érdekesség, hogy a brüsszeli ember azt mondta, nem érti, miért szervezték ki ezt a munkát egy magáncégnek, hiszen eddig az eu saját hatáskörben saját emberekkel végezte ezt a munkát.
gandras
2015. május 28. 11:46
azért azt is megírhatná az okos szerző, hogy akkor hogy különbözteti meg pl. az alkotmánybíróság több tagját, az ÁSZ vezetőjét, a legfőbb ügyészt a fidesztől. Ja meg pl. Orbán páholytársait. Itt több év alatt egy konzorcium összesen kap kb. 1500 millió forintnyi pénzt, míg a fidesztől, de pláne Orbántól független felcsúti polgármester 1800 milliót vesz ki osztalékban (ja, amúgy nagyrészt gondolom eus pénzből...)
egyetmondok
2015. május 28. 09:28
Az ALTUS nem olyan,mint a KDNP,hanem olyan,mint a Simicska cégbirodalma volt,amíg a miniszterelnök össze nem kapott vele,vagy olyan,mint most a Közgép helyett belépett új cég,cégek.
Gedeon
2015. május 28. 08:53
Mert az a legnagyobb baj, hogy az Európai Bizottság nem Orbán Viktort kérte fel, hogy válasszon céget a munka elvégzésére. Ezzel súlyosan megsértették a Fideszes fiúk önérzetét. Ugye Főnök itt mi parancsolunk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!