A kormányfő három éve

2015. április 14. 18:11

Robert Fico tegnap önértékelést tartott, cirka egy órában foglalta össze, mennyire jól irányítja az országot, mennyire elégedett önmagával.

2015. április 14. 18:11
Nagy András
Új Szó

„Ha a következő hónapokat nézzük, a kormányfő leginkább további értelmetlen osztogatásokat ígér, bizonyos második szociális csomagot. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni, de a környéken nyertek már populista osztogatással, avagy rezsicsökkentéssel választást, így sejthetjük, mire gondol Fico.

A Váhostav ügye kapcsán is érzi, hogy az már a Smernek is kellemetlen, így 11 hónappal a választási ciklus vége előtt az igazságszolgáltatás és az egészségügy reformját, a korrupcióellenes harc megerősítését is beígérte, de mindenki tudja, hogy ezt egy percig sem gondolja komolyan a kormány, hiszen akkor nem az utolsó pillanatban jutna az eszükbe. Ami pedig a választások utáni időszakot illeti, elővette megszokott mantráját: 2016-tól a Smer szívesen kormányozna egy megbízható, tradicionális partnerrel.

Hogy kire gondol, mindenki tudja, de ez a sztori csak a választások után fog eldőlni. És a miniszterelnök osztogatási vágyát elnézve az is lehet, hogy leginkább továbbra is egyedül szeretne kormányozni. Hiszen az emberek azt szeretik, aki ad. Legalábbis még egy ideig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. április 14. 19:02
A szlovák nemzetiszocializmus továbbra is stabil, a hatóságok és a társadalom magyarellenessége nem csökkent, a magyarság sorvad, pusztul, úgyhogy elégedett is lehet Fico.
kamasuka
2015. április 14. 18:36
http://tutiblog.com/a-nagy-raebredesek-kora-lejart/ "néhány évvel ezelőtt még az ELTE ajtósi utcai kollégiumában a billiárdasztalon énekeltek csontrészegen náci katonai indulókat" :D
Felcsuti Erik
2015. április 14. 18:21
Orban haverja, a felvideki magyarok pedig nem szamitanak a Fidesznek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!