Üzenet Lázárnak: a Jobbik-kormány lebontja a Fidesz párturalmát és oligarchaállamát

2015. április 16. 22:09

Innen is üzenjük Lázár Jánosnak, hogy az oligarchaállamot és a közszolgálati médiumokat lakájmédiává lealacsonyító párturalmat a Fidesz építette ki és a Jobbik-kormány fogja lebontani.

2015. április 16. 22:09
Mirkóczki Ádám
MTI-OS

„Orbán Viktor jobbkeze, Lázár János a mai napon másodszor hazudott szemrebbenés nélkül a Jobbikról. A gátlástalan fideszes miniszter most azzal a Simicska Lajossal hozta összefüggésbe a nemzeti pártot, akivel 25 évig állt szövetségben a Fidesz, tehát nem a Jobbiknak van elszámolni valója a Simicska Lajoshoz kötődő cégek nyertes pályázatairól, hanem a kormánypártnak.

Lázár János részéről felháborító és sokat eláruló az a kijelentés, hogy szerinte a Hír Tv, mintha már a Jobbik televíziója lenne. A nemzeti párt már több mint egy évtizede valós súlyánál sokkal kevesebb szereplési lehetőséget kapott ebben a médiumban is, így az elmúlt időszak megnövekedett szereplési száma pusztán korrekció, csupán annyit jelent, hogy a Hír TV-ben legalább elkezdték valós társadalmi támogatottságának megfelelően kezelni a Jobbikot. A Hír Tv-ben - amit ráadásul a Fidesz kicsinyes bosszúból bojkottál, ami ugyancsak hozzájárult az arányok növekedéséhez - legalább megjelenhetett a tapolcai jobbikos győzelem híre, nem úgy, mint a köztévében, ahol fideszes nyomásra múlt vasárnap óta tiltólistán szerepelt ez az országos jelentőségű siker.

Innen is üzenjük Lázár Jánosnak, hogy az oligarchaállamot és a közszolgálati médiumokat lakájmédiává lealacsonyító párturalmat a Fidesz építette ki és a Jobbik-kormány fogja lebontani.

Mirkóczki Ádám szóvivő”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2015. április 17. 13:15
A Jobbik-kormány lebontja a Fidesz párturalmát... és megépíti a sajátját. Ezt tudjuk, ebben nem kételkedünk - hogy ezt tennék. Csak azt nem tudjuk, erre mikor kerül sor. Reméljük, hogy SzentSohaNapján!
imres
2015. április 17. 11:53
Buta vagy te, Mirkóczki, még talán gágogsz is.
BőröndÖdön
2015. április 17. 11:46
Életemben először lájkolok egy jobbikost...
qccqccqcc
2015. április 17. 11:31
Mit bontasz le, baszd meb? Max. A kínai rizsporos rózsaszín póthajadat a rátechnokolozott műszarvaddal, azt bontod le. Gyakorold inkább a cukiságot, görény, és a rúdtáncodat, amivel fellépsz a megbékélés napján a cigányok és zsidók előtt, mielőtt bocsánatot kérsz a már kinyesettek antiszemita, rasszista, fasiszta megnyilvánulásai miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!