Érvszegénynek nevezik Csáki Judit riposztját

2015. április 09. 18:01

A Mandiner híres-hírhedt kommentelőinek is lehet néha igaza.

2015. április 09. 18:01
Michnai Attila
Facebook

„Mondjuk, azért a Mandiner híres-hírhedt, nagyon sokszor, hol jobbról, hol balról engem is a sárba rángatni próbált kommentelőinek is lehet néha igaza. Amikor mondjuk minimum érvszegénynek nevezik Csáki Judit alábbi riposztját. Mert azon kívül, hogy őt nem kérdezték meg a kritikus Stumpf András írás előtt, mást nemigen mutatott fel a tárgyban. Vagy újabban a színikritikusok ki szokták talán kérni az általuk lehúzott darabok alkotóinak véleményét? Mert az más, akkor én kérek bocsánatot...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. április 10. 08:04
Ki az a Csáki Judit?
Nannyó
2015. április 09. 20:51
A Mandiner kommentelőinek mondanivalója sokszor visszaköszön klf tévécsatornák beszélgetős műsoraiból. Nem lehet, hogy nem veszitek észre, újságírók, politológusok, mindenféle rendű-rangú emberek felhasználják a nyilvánosságban a kommentjeiteket a saját mondanivalójukként előadva. Igen, nem túlzok... Úgyhogy mehet a mindenoldali anyázás, hogy témát, mondanivalót adjunk a hivatásos siserehadnak. :))))
wartog
2015. április 09. 20:21
ars poetica-m a "kicsi kő", mely tóba ejtve a hullámai minden partot elérnek. Sokan gondolkodnak hasonlóan. "használni akartam nem tündökölni" állt a tablómon.Ha kicsit tudunk változtatni pozitívan akkor megérte hisztizni, és az a lényeg.
alma555
2015. április 09. 18:52
mivel Csáki reagálása egy fb-komment volt, nem kellett komoly levezetést tartalmaznia... nem is gondolta, hogy ide kikerül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!