A KDNP elnöke passzióból öldököl

2015. április 08. 16:32

Keresztényként és állatvédőként dermesztőnek tartom, hogy Semjén Zsolt állatok szórakozásból történő elpusztítását szenvedélynek minősíti.

2015. április 08. 16:32
Kiss László
MSZP

Dermesztő, hogy mennyire nem tiszteli az életet Semjén Zsolt

Mély megdöbbenéssel értesültem Semjén Zsolt nyilatkozatáról, mely szerint a Mennyország az állatok számára nincs nyitva. Ez alapján úgy tűnik, a KDNP elnöke nem csak azt akarja megmondani, hogy az emberek mit csináljanak vasárnap, hanem azt is, hogy ki juthat a Mennyországba és ki nem.

Keresztényként és állatvédőként dermesztőnek tartom, hogy Semjén Zsolt állatok szórakozásból történő elpusztítását szenvedélynek minősíti. A KDNP elnöke passzióból öldököl és még büszke is erre.

Semjén Zsolt láthatóan nem tiszteli az egyetemes életet, számára az állatok fájdalma, szenvedése nem is létezik. Ha így van, vélhetően a naposcsibék élve történő ledarálásával sincs semmi gondja.

Semjén Zsolt egyelőre még csak az állatok életét tartja érték- és lélek nélkülinek. Vajon mikor jön el az idő, amikor már máshol húzza meg ugyanezt a határt?

Kiss László,
országgyűlési képviselő (MSZP)

(Közlemény.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. április 09. 09:49
ezekután az MSZP nem nagyon számíthat egy vadász szavazatára sem..sőt gy olyan emberére sem aki néha szeret enni lelki ismeretfurdalás nélkül egy kis szarvas pörköltöt vagy vaddisznópecsenyét..
Morgen
2015. április 08. 21:08
"Semjén Zsolt láthatóan nem tiszteli az egyetemes életet, számára az állatok fájdalma, szenvedése nem is létezik. Ha így van, vélhetően a naposcsibék élve történő ledarálásával sincs semmi gondja."Így kell semmit mondani ballib módra. Nem azt sorolja, amit Semjén "számlájára lehetne írni", á, nem! Elültet pár mocskos gondolatot a figyelmetlen olvasóban. Az ilyet büntetném.
Brigadéros
2015. április 08. 20:57
Na figyelj, akkor két megjegyzés: 1) Komcsi és keresztény, ezek nem férnek össze. 2) Vadászat nem = állatok öldöklése, ez az ovisok szintje akik vadászról hallva sírva fakadnak a bánatos szemű őzikék miatt. ...Amúgy a Semjén nekem sem a szívem csücske, többek között azért sem, mert egy időben az elvtársaiddal vadászgatott...
Box Hill
2015. április 08. 20:38
Pártod a kommunisták utódpártja, akiknek embervadászat volt a szenvedélyük. El is ejtettek belőlük vagy 140+ milliót. Előbb párton belül fejezd ki ellenérzésedet. (Csupán a hitelesség kedvéért..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!