Ki szeretné, ha hat fekete fickó a gyerekét fenyegetné?

2015. április 27. 21:44

Az a legszomorúbb a bevándorlásos Nemzeti Konzultációban, és főleg a téma köré szerveződő kormánypárti kommunikációban, hogy egyébként valóban fontos kérdésről van szó.

2015. április 27. 21:44
Dévényi István
Válasz.hu

Már a Nemzeti Konzultáció kérdőíve is minimum problémás: engem az egész egy közepesen rossz Jobbik-szórólapra emlékeztet, amibe Vonáék ráadásul belegyúrták Gyurcsány Ferenc határontúli magyarsággal kapcsolatos gondolatait.

De hogy ehhez még Pósán László fideszes képviselőt is bevetik, aki a témában szervezett sajtótájékoztatón olyanokat mond, hogy »… örülne-e bárki annak, ha az iskolából hazatérő gyermekét a buszon körbeállja hat fekete-afrikai fenyegető mozdulatokkal, hanghordozással?«, az tényleg súlyos és fájdalmas mélypont.

És igazából még örülhetünk is, hogy nem ez lett a Nemzeti Konzultáció 13-ik kérdése.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. április 28. 11:05
Ki szeretné, ha hat Simicska-bérenc mondaná meg a gyerekének, mi a valóság?
realista
2015. április 28. 10:47
Azért egy lényeges dolgot figyelembe kell venni. Nem mi vagyunk a célország! A probléma kezelését is ennek figyelembevételével kellene kezdeni. Már a határon meg kellene állítani őket, s mivel nincsenek tengeri határaink, ezért mindig egy szomszédos országon keresztül érkeznek. Tehát maradjon az ő gondjuk, hogy mit kezdenek velük. Csakhogy jelenleg a határok őrzése főleg a cigarettacsempészek elleni sziszifuszi küzdelemben merül ki.
péterx
2015. április 28. 09:09
Kedves Dévényi úr : 1. Nem tudja , hogy egy társadalom integrálási képessége véges ? 2. Miért fölényesekdik egy olyan témában , ami tele van nyitott kérdésekkel , és súlyos negatív tapasztalatok is vannak ? 3. Miért lenne a nép megkérdezése - bármilyen témában - negatív , ha ez egyszer mindenütt szokásos a demokráciákban ?
Béna Géza
2015. április 28. 09:04
Hé Parasztok ezt a menekült lavinát Amerika zúdította Európára ezért minden tétova nélkül bekel gyűjteni őket hajóra ültetni és irány Amerika a zobama meg nyalja ki nekik ennyi!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!