Remélem, Várnai László képviselő marad

2015. március 20. 19:22

Nem értek egyet azzal, hogy korrigált hibák miatt bárkit megfosszunk a mandátumától. Ezért remélem, hogy Várnai László megtarthatja a mandátumát.

2015. március 20. 19:22
Szabó Rebeka
Facebook

„A Várnai László méltatlanságáról szóló beadványt sem én, sem Karácsony Gergely nem szavazta meg. Gergő ma vétót is emelt a testület döntése ellen, amely döntésben egyes Fideszes és MSZP-s képviselők egyaránt igennel szavaztak. Megjegyzem, Várnai Lászlónak valóban több különböző köztartozása is volt, és vagyonnyilatkozatát sem adta le időben, ráadásul akkor is hiányosan. A törvények mindenkire vonatkoznak, egy képviselőnek jogkövetésből is példát kell mutatnia. Ettől függetlenül én nem értek egyet azzal, hogy korrigált hibák (befizetett tartozás) miatt bárkit megfosszunk a mandátumától. Ezért remélem, hogy Várnai László megtarthatja a mandátumát, és azt is, hogy többet nem próbálja meg kikerülni a szabályokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. március 21. 12:39
Rebekának tetszik a Laci? :-)))
catalina9
2015. március 21. 10:43
Várnai Elvtárs "civil" és mint tudjuk nekik mindent szabad, ők a jesuischrliek fedett ügynökei, és ha bajba kerülnek akkor nem számit se törvény, se morál. Van ennél szebb? "..A törvények mindenkire vonatkoznak, egy képviselőnek jogkövetésből is példát kell mutatnia. Ettől függetlenül én nem értek egyet azzal, hogy korrigált hibák (befizetett tartozás) miatt bárkit megfosszunk a mandátumától..." Ebben benne van a ballibák teljes jellemtelensége..
rosettastone
2015. március 21. 08:02
Rebeka valamire számít, de mire ? Mindenesetre számomra olyan íze van a dolognak, hogy számításból "döntött". Meglátjuk.
lajkakutyus
2015. március 21. 07:59
Rebi, Rebi, neked nem osztottak lapot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!